Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

marilyn

#18

2015-03-14 15:57

Ha az állam megveszi a Quaestor vagyonát (ingatlanait, egyéb befektetéseit), abból nem tudja kártalanítani a befektetőket? Emellett zárolják a vezetők, tulajok + hozzátartozóik nevén levő ÖSSZES vagyont, akkor már nem lenne elég a pénz a TELJES kártalanításra?

Mert így mégsem a semmire fizetne az állam, hanem cserébe tulajdont szerezne, , pl. a Győri Eto stadiont, a Lifestyle hotelt, egyebeket.

Válaszok


Vendég

#293 Re:

2015-03-17 08:26:56

#18: marilyn -  

 Az államnak esze ágában sincs megvenni az ingatlanokat,inkább politikai ügyet csinál belőle.Feltűnő hogy a csőd bejelentése másnapján az MNB 150milliárdot kiált amikor még el sem kezdték a vizsgálatot,azóta meg sunyin hallgatnak.Szerintem a Questornak az összes ingó és ingatlanát már zárolni kellett volna.Ezek árából részlegesen ki lehetne fizetni a károsultakat a másik részt fizetné az MNB,aztán vitatkozzanak a pártok.Sajnos ez csak az én elméletem valószínű majd a jogászok kiforgatnak mindent "oszt jónapot". "Ez nem lehet következmények nélküli ország" mondta anno Orbán,de azt hiszem ez már azóta megváltozott.