Igazságot, jogot az állatoknak!

Quoted post


Vendég

#114 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-17 09:05

#110: zorro - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A galambok betegségei minden vadon élő és házi szárnyasra veszélyesek! A galamb iszik egy pocsolyából, vagy fürdik benne és máris megfertőzte azt, odareppen a vadmadár, iszik belőle, vagy megfürdik benne, máris megfertőződött és pár nap múlva elpusztul. Bizonyított tény, hogy azokon a területeken, ahol megritkították a városi galambot, ott az örvös galambok populációja növekedett.

Válaszok

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#119 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-17 09:34:21

#114: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ismét egy bolond utcaigalamb-gyűlölő! Maga honnan veszi azt a HÜLYESÉGET, hogy az utcai galamb az valami horrorisztikus faj, amelyik pl. még az örvös galambnál, a balkáni gerlénél  is fertőzőbb, pedig ezek ugyanazokat a kórokozókat hordozzák, mint a házi galamb?! Megáll az ész, Magát kellene karanténba zárni, hogy a hülyeségeivel ne fertőzze meg a többi ember fejét! Olvassa el a "Szemenszedett hazugságok a galambok fertőzésveszélyeiről" facebook-oldalunkat, ott írok néhány hasonló bolond ember kitalálásairól, legyen akár "utcai" ember, akár egészségügyi, aki ugyancsak a sor végén állt, mikor a józan észt osztották.

Az utcai galambok egyetlen esetben fertőzőbbek, mint bármely más madárfaj: ha azzal akarják őket kiszorítani, hogy éheztetéssel megbetegítik őket! Egy beteg madárpopuláció természetszerűleg jóval fertőzőbb, mint egy egészséges, FAJTÓL FÜGGETLENÜL! ÉPPEN EZÉRT KELL TÉLEN AZ UTCAI GALAMBOK ETETÉSÉRŐL IS GONDOSKODNI! - Nálam a madárszobámban most éppen 5 (utcai) galamb él a többi madárkámmal együtt. Mind betegen. legyengülten kerültek hozzám, akkor elkülönítve kikezeltem őket, most pedig egészségesek, és NEM TERJESZTENEK BETEGSÉGET A TÖBBI MADÁRKÁMRA! A kis fecske, a kis tengelic, verébke, zöldikék is jól vannak, a papagájok nemkülönben, mert tiszta, rendes környezetben mindent megkapnak, amire szükségük van. Én nem a levegőbe beszélek, mint Maga! Honnan veszi az állítólag "bizonyított tényt"? egy másik fajgyűlölőtől?!

LE AZ ÁLLAT-FAJGYŰLÖLŐKKEL! Tűnjön el innen  a pokolba, ne fertőzze a normális emberek fejét!

zorro

#124 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-17 23:16:25

#114: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Persze,hogy a házigalambok etűnése után több lett az örvös,de nem azért,mert a galambok miatt megbetegedtek.Ennek teljesen más oka van,az örvös galamb nem szereti a zsúfoltságot,ahol sok madár jelen van. Nem a galambok felelősek a baktériumok ,vírusok létezéséért,ami a pocsolyában illetve csatornában előfordulnak,sőt nem kizárólag ők terjesztik! Bármely madár összeszedheti bárhol és terjesztheti,akkor is ha nem tartózkodik városi galamb a közelben.....




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...