Legyen Kötelező a nem tenyésztésre szánt kutya Ivartalanítása támogatással!

Quoted post

nicknév

#18

2015-02-10 08:52

Legyen kötelező a fajtatiszta kutyák ivartalanítása is! Azok is tudnak keveréket gyártani. Egy keverék kutya nem ér kevesebbet mint egy fajta. ez a petíció megalázó! Keverék kutyám van (ivartalanított!), és nem kéne fajtakutya. Ezt a peticiót valami tenyésztő találhatta ki, lehet visszaesett a kerestlet a vásárolható fajtakutyák iránt? Én a tenyésztést tiltanám be, jó 5-6 évre, csak menhelyről lehessen kutyát elhozni. A petíció kitalálójának az is tetszene, ha a nagy beltenyészet miatt tele lenne beteg, immunhiányos, epilepsziás fajtakutyákkal? 

Válaszok

Gabi

#40 Re:

2015-02-15 19:12:26

#18: nicknév -  

 A petíciót olyan valaki találta ki, akinek nagyon elege van a szaporítók aljasságaiból, abból, ahogy tönkreteszik a szerencsétlen kutyákat a pincékben, garázsokban pici ketrecekbe zárva életük végéig - orvosi ellátás nélkül, csontsovány zombikká fogyasztva őket! 


Vendég

#107 Re:

2015-11-07 06:24:13

#18: PiciCic

 

 Nekem 2 tenyésztötöl vásárolt,törzskönyves mopszom van.Mind2fiú. Az egyiket már tavaly ivartalanitásra vittem a másik picikémet nov.végén mütik.Hiszem,hogy kötelességem gondoskodni arról,hogy ne legyen felesleges szaporulat,mert a tenyésztés a MEOE-nél bejegyzett tenyésztök dolga. Ezzel szemben az utcánkban van egy nö akinek szaporitotol vásárolt mopsza van ( ami szegénykén látszik is) és minden további nélkül fedez az amúgy nem kifogástalan kanjával.Szerinte majd ezek szerelembabák lesznek. Na ettöl forr az agyvizem....