Letöltendő börtönbüntetést az állatkínzóknak

Quoted post


Vendég

#5

2015-02-06 23:31

Keveslem a 3 évig letöltendöt sokkal több kell nekik!!!! Szigorubb törvények az állatok védelmére és töröljékel a láncon valo kutyatartást Stb.Ja és a fiatalkoru állatkinzokat ugyan ugy börtönbe! Nincs kivétel és a gyepmestereket szigoruan ellenörizi! Minek gyepmesreri telep ne azokat fizessék hanem az ivartalinitásokat! Sajnos a fejétöl büzlik a hal mondja a mondás!

Válaszok


Vendég

#11 Re:

2015-02-07 10:53:58

#5: -  

 Önnek teljesen igaza van!Az ivartalanítás lenne a megoldás!!!!!!!!!!!!.Az injekció ára, amit az elaltatáshoz használnak (és csak remélni merem,hogy nem lelővik vagy egyéb bestiális módon szabadulnak meg az állatoktól),a gyeptelepen való tartás,etetés ,felügyelet ára talán fedezné az ivartalanítás összegét ,sőt biztosan fedezné.Akkor mire várnak még a hatóságok ?????Miért nincs érdemi döntés végre????!!!!

Balázs

#52 Re:

2015-08-06 20:24:16

#5: -  

 Lényegében igaza van de mindjuk akinek nem tellik kapura ag most engedje el a háziállatát és azért büntessék meg a felfogása rossz... mert én pont eben voltam nagy nehezn sikerult megcsinálni a kaput. Szeretem a kutyámat de a családomat jobban féltem...