Petíció, amely történelmi igazságot kér

Quoted post


Vendég

#14

2015-02-04 14:22

Most olvasom a P.S c. könyvet. Megerősített abban, hogy a magyar tudományos akadémia (szándékosan írtam kis betűkkel) a Magyar Nép első számú belső ellensége. Aki teheti, vegye meg a könyvet, mert igaz, hogy remegni fog a gyomra attól az igazságtalanságtól, amit a volt és jelenlegi "vezető" réteg hozzáállásától tapasztal, de nekünk, MAGYAR EMBEREKNEK muszáj tudnunk AZ IGAZAT. Ettől félnek igazán a Hazánkat tönkretevők.
Szeretettel: Kristóff Zoltán.

Válaszok

Nőci

#21 Re:

2015-02-06 04:06:59

#14: -  

 Tökéletesen fogalmazva. és társulok az ön által megfogalmazottakhoz. Gratulálok!


Vendég

#43 Re:

2015-03-12 01:55:40

#14: -  

 A mostani és korábbi vezetők, lehet irigyek is (előre), hogy az ő sírhelyük körül nem lesz ennyi hazafias megnyilvánulás. Pedig bőségesen tehetnének érte.(Akár ezen ügy mögé állásukkal is!)


Vendég

#51 Re:

2015-07-13 20:07:44

Apó

Teljesen igaz. magyar tudományos akadémia = magyartalanító akadémia.

A magyarországi tudósok nem magyar tudósok, csak magyarországiak.

Szégyelhetnék magukat, mert magyarul beszélnek. Legalább ne használnák ezt a gyönyörű nyelvet, ami a miénk, de nem az övék !! Sokunkban mélységes felháborodást keltenének, ha megszólalnának az anyanyelvükön... De legalább tisztán látnánk.

"A báránybőrbe bujt farkasok azt mondják, mi vagyunk a farkasok. Pedig ők azok, mi meg a birkák.." (Csurka István)

Petőfi igazi hazafi. Legyünk büszkék rá, és hajtsuk meg fejünket.  Azért ha nem is sokat, de mi is tehetünk valamit. Mindenkinek magának kell kitalálni, hogy mit.  Az igazság mindig helyt áll magáért.  Szeretnénk-e tisztán látni?  Vagy homokba dugjuk a fejünk?  Petőfi szavaival élve: Sehonnani bitang ember.....

A lelkiismeret és az isteni igazságszolgáltatás elől senki nem bújhat el........