Petíció, amely történelmi igazságot kér


Vendég

#51 Re:

2015-07-13 20:07

Apó

Teljesen igaz. magyar tudományos akadémia = magyartalanító akadémia.

A magyarországi tudósok nem magyar tudósok, csak magyarországiak.

Szégyelhetnék magukat, mert magyarul beszélnek. Legalább ne használnák ezt a gyönyörű nyelvet, ami a miénk, de nem az övék !! Sokunkban mélységes felháborodást keltenének, ha megszólalnának az anyanyelvükön... De legalább tisztán látnánk.

"A báránybőrbe bujt farkasok azt mondják, mi vagyunk a farkasok. Pedig ők azok, mi meg a birkák.." (Csurka István)

Petőfi igazi hazafi. Legyünk büszkék rá, és hajtsuk meg fejünket.  Azért ha nem is sokat, de mi is tehetünk valamit. Mindenkinek magának kell kitalálni, hogy mit.  Az igazság mindig helyt áll magáért.  Szeretnénk-e tisztán látni?  Vagy homokba dugjuk a fejünk?  Petőfi szavaival élve: Sehonnani bitang ember.....

A lelkiismeret és az isteni igazságszolgáltatás elől senki nem bújhat el........


Vendég

#52

2015-11-16 07:40

Tisztelt Petőfi Sándor rajongók!

     Köszönök minde egyes aláírást, hozzászólást, amely Petőfi Sándor életéhez, halálához szólt. "Petíció, amely történelmi igazságot kér" nagy reményekkel indítottam utra, e peticiót, arra számítva, hogy sok igaz magyarnak szíve-lelke lesz majd benne, és olvasva majd aláírásával támogatni fogja. Igaz, még ezerig se jutott az aláírások száma, de ez se keserített el, hisz ott van a hozzászólók bíztatása, kiállása Petőfi Sándor történelmi igazsága és annak  megkeresésébe, elismésével egyetembe.

       A cél, a végtisztesség megadása, el lett érve, amely 2015 VII 17 megadatott, méltó keretek között Petőfi Sándornak földi maradványainak hazahozatalával és annak elhelyezésével a budapesti Fiumé temetőjének 58-ik parcellájába.

     Ott voltam. Egy kis tarisznyában, maréknyi otthoni földet víve e hontra, egy szál virág kiséretébe, helyeztem el Háromszék űzenetét. Űzenet amely Petőfi Sándornak szólt, hogy mi székelyek igen kitartunk melette, szellemisége él mi bennünk tovább, örökre. Bizunk abban, hogy eljön még az az idő, amikor szárnyat bont a szabadság zászlaja, elhangzik a "Talpra magyar..." hogy az édes hazát vissza szerezve, a szabadságnak igaz értelmet adva, éljen és örüljön népünk minden fia.  E nemes célért amelyért oly sok hazafi vére folyt, és életek ezrei oltódtak ki, ne legyen hiába való. Ha ők nem is,de leszármazottaik élhessenek, élyenek szabadon !

lovag vitéz Beke Ernő mb. hadnagy


Vendég

#53

2015-12-23 20:36

Merti ismerem személyesen az egész családot 1972 óta !