Közalkalmazotti bértábla

Quoted post

isk.titk.

#357 Re: Re: Re:

2015-02-04 11:12

#356: Takarító69 - Re: Re:  

 A mi kerületünkben is kapnak a technikai dolgozók plusz juttatásokat. Az önkormányzat minden dolgozónak fizet havi 10-12 ezer forint bérkiegészítést végzettségtől és eltöltött időtől függően. Kapnak havonta 10 ezer Ft cafeteriát. Évente kétszer - pedagógus napra és karácsonyra - jutalmat, valamint kapják a munkaruhát. Ha helyettesítenek, vagy túlóráznak kifizetik. Nincs is ezzel semmi baj, sőt úgy gondolom példaértékű lehetne minden önkormányzatnak.

De a KLIK is tanulhatna belőle. Mióta hozzájuk tartozom (iskolatitkár) se jutalom, se cafeteria, túlórapénz sosem volt, most sincs, csak egyre több munka, azonnalra.

Válaszok

Takarító69

#358 Re: Re: Re: Re:

2015-02-04 19:55:34

#357: isk.titk. - Re: Re: Re:  

 Vidéki iskolában dolgozom,KLIK átvett bennünket technikai dolgozókat is.Idestova 3 éve nem kapunk munkaruhát,a cafeteria még anno,önkormányzatisként is felejtős volt,miután átvettek minket már szóba se került.A tisztítószert szó szerint ki kell könyörögni,nemegyszer az igazgató saját pénzből előlegezte meg,pláne olyan esetekben,mikor különböző fertőzések söpörtek végig a gyerekeken,én pedig kézzel,kesztyű nélkül takarítottam a mosdót,wc-t.Nemrég kidőlt a kollégám,több mint 1 hónapra,az ő munkáját is el kellett végezni puszira.Jutalom nem volt,nem is lesz.Sorolhatnám a végtelenségig.Nem is tudom,talán nem jó helyen lakom :) Arra viszont már réges rég rájöttem,hogy ezt a munkát soha nem fogják megfizetni,ezt ha csinálod,szívvel.lélekkel kell csinálnod.Én ezt teszem,s büszke vagyok arra,ha legalább szóban elismerik a munkámat,ha másként nem is teszik.