Szolidaritás Demcsák Zsuzsával

Quoted post

csak állok és bámulok

#48 Re: soha

2015-02-03 11:49

#35: György - soha 

 Kedves György! Nagyon jó, hogy említed az esetet a szerződéssel. Tudod, kellene egy kicsit a gusztustalan ügyvédek szerepével is foglalkozni ám az ilyen eljárások során. Ugyanis ők vannak leginkább tisztában azzal, hogy az igazság relatív (felépíthető a bizonyításon keresztül), és ezért, hogy ügyfelület "megvédjék" mindent elkövetnek. Aztán a végén, ha nem úgy sül el, akkor ki viszi el a balhét?! Az ügyfél. Gondolj már bele, hogy azt azért mégsem mondhatod a bírónak a tárgyaláson, hogy "nem tudom tisztelt bíróság, nekem az ügyvédem mondta, hogy ez így rendben lesz." Kicsit fura helyzet lenne, nem? De tovább megyek. Fasza vagy és bemószerolod az ügyvédedet.... Védi őt az ügyvédi törvény először is, másodszor nagyon okosan csinálják az ilyen kisded dolgaikat....., nem fogod tudni soha rájuk bizonyítani. 

A baj ott kezdődik, hogy a bíróságon mindent bizonyítani kell. Igen, ilyen esetben azt is, hogy az óra bizonyíthatóan a te saját tulajdonod volt. Te például ha együtt élsz valakivel, akkor az évek során mindvégig arra készülsz, hogy majd egyszer bizonyítanod kell? Nem hiszem, ezen gondolkodj el. Ha viszont így élsz, akkor a hitvesednek, barátnődnek, élettársadnak már most van gondolkodnivalója.

 

Válaszok


Vendég

#53 Re: Re: soha

2015-02-03 13:44:54

#48: csak állok és bámulok - Re: soha 

Szintén csak állok és bámulok!Komolyan gondolod, hogy az ügyvéd tehet mindenről? Az ügyvéd tanácsolhat bármit, már ha egyáltalán ebben az esetben adott valamilyen tanácsot, a végső szó mindig a kedves ügyfélé, jelen esetben Zsuzsáé. Ha esetleg valami nem úgy sült el ahogy gondolta Zsuzsa a hamis szerződéssel, akkor csak saját magát hibáztassa!