Szolidaritás Demcsák Zsuzsával

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Szolidaritás Demcsák Zsuzsával petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#51 Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében?

2015-02-03 13:30

#47: csak állok és bámulok - Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében? 

 Igazad van, de ott a kérdőjel a mondatom végén.

Demcsák esetben EGYETLEN szavát sem hiszem el a nőnek.

Minden valóban megtörtént esetben egyetértek az erőszakot elítélőkkel. Akár férfi akár nő követi el.

Ha nő panaszkodik mindenki FELTÉTEL nélkül hiszi minden szavát és csatlakoznak, aláírnak stb..stb. Igen ha erőszak van általában a részeges férj a hibás. Itt tudjuk a férj feljelentéséből, melyet Zsuzsa sosem cáfolt, hogy a neje alkoholista, gyerekeket veszélyeztetve vitte őket kocsival részegen.

 Erre nincs reakció, válasz a nő részéről.

 Miért?

 Mert ha lenne azonnal bizonyítaná a férj és tanúk, hogy a férj igazat mondott.

Ezt a nőt a hatóságok többször érték tettem hamis váddal, iratok, látleletek hamisításával. Nem reagál a férj bíróságon illetve rendőrségi feljelentésben olvasható őt érő vádakra. A férj nyilatkozott, hogy NEM veri feleségét. A férj egyetlen állításáról, az ügyel kapcsolatos tettéről nem hallottuk olyat hogy az valótlan lenne.

 Zsuzsa férje NEM fordul a médiához és neves médiaszemélyek segítségéhez, nem indít petíciót a részeges feleség ellen. Ott olvasható fentebb, hogy ismert valaki maffiózónak nevezi a férjet. Ezt gondolom a felségtől hallotta és ellenőrzés nélkül leírta. Mert Zsuzsa a kolléga, tehát igaza van, a férj gazember.

Miért?

Bármikor BÁRMELYIK férfit, akár a TÉGED a TE fiadat (ha van vagy lesz) megvádolhatja egy nő erőszakkal, sminkelt kép alapján pofonnal. Akkor majd érzed, hogy jogod van TUDNI az igazat.

 Elítélek minden családon belüli erőszakot. Az itt "látható" Zsuzsa részéről tapasztalható HAZUGSÁGOT MÉG INKÁBB elítélem.  

Nő az aki saját hibáit így akarja leplezni? Szexuális kielégítetlenségét rendszeres házastársi hűtlenségét, alkoholizmusát a férj vádolásával elrejteni?

Említed vakkomondor esetét. Én kezét - lábát törném az az illetőnek.  Van vádemelés, talán még bírósági ítélet is lesz belőle. Ha engem kérdezel az ítélet: LETÖLTENDŐ!

 

Demcsák Zsuzsától AZT VÁROM, HOGY:

MARADJON NAGYON CSÖNDBEN ÉS TŰNJÖN EL A KÖZÉLETBŐL!!!!

 

 

 

szívvel-lélekkel

#52 Re:

2015-02-03 13:31

#41: -  

 Kedves "41"-es vendég!

Néhány gondolat a hozzászólásához..., mert nekem is van igazságérzetem;-)

  • Lehet, hogy jól ismeri Vujity Tvrtkot, lehet, hogy nem, de ebben a szituációban a tegezés nem korrekt!;-)
  • Vujity Tvrtko nem írta, hogy a férj maffiózó (!) olvasson vissza!

Nekem is az "jön le" VT írásából, amit meg akarok hallani, ahogy Önnek is...

Tények? Igazság? - relatív, mint minden.

Nem titok senki előtt, hogy egy kapcsolathoz két fél kell (minimum) és abban mindkettőnek szerepe van. Ketten tehetik jobbá és rosszabbá. Ami fontos még, hogy csak az ismeri igazán, aki benne él. A többiek csak kibicek.;-) Igaz, nekünk nagyon "megy" az ítélkezés!;-)

Ahogy már írtam, ZÉRÓ erőszak! Keressünk más, emberhez méltó megoldást és ebből a társadalomnak is ki kell venni a szerepét. (szemléletváltás, mediátorok...)

Valószínűleg Ön még sohasem volt kiszolgáltatva, vagy olyan helyzetben, ami lelkileg megbetegíti az embert és nem képes "jó" döntést hozni...

Ne ítélkezzen, mert nincs joga hozzá és Ön is kerülhet még olyan helyzetbe, amikor megismeri az érzést!;-)

 

 

 

 


Vendég

#53 Re: Re: soha

2015-02-03 13:44

#48: csak állok és bámulok - Re: soha 

Szintén csak állok és bámulok!Komolyan gondolod, hogy az ügyvéd tehet mindenről? Az ügyvéd tanácsolhat bármit, már ha egyáltalán ebben az esetben adott valamilyen tanácsot, a végső szó mindig a kedves ügyfélé, jelen esetben Zsuzsáé. Ha esetleg valami nem úgy sült el ahogy gondolta Zsuzsa a hamis szerződéssel, akkor csak saját magát hibáztassa!

szívvel-lélekkel
Vendég

#54 Re: Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében?

2015-02-03 13:56

#51: - Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében? 

 Ha szerencsénk van, akkor Ön nem "döntéshozó" pozícióban ül...;-)

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" Nem én találtam ki!;-)

EMBEREK! Ennyi (rossz)indulatot, ítélkezést leírni... elképesztő! (néhány hozzászólásra gondolok)

Ez a történet emberek életéről szól és Zsuzsa szerencsétlenségére az övéről, a mi "szerencsénkre", egy közszereplőről, akire felfigyelnek. Az Ő élete és a helyzetének a megoldása az Ő személyes, magánügye. Nekünk nem arról kellene beszélni, hanem arról, ami igenis közügy, az ERŐSZAK.

Lássuk meg az egyetlen pozitív dolgot most, a lehetőséget, hogy nem tabu az ERŐSZAKról beszélni és aki felvállalta, az arcát és nevét adja hozzá. Elképzeli bárki is, hogy ehhez mekkora erő és bátorság kell? Nem hiszem...

Jó lenne, ha MINDENKI ahhoz szólna hozzá, abban próbálna segíteni, hogy megértéssel, toleranciával tudjunk kezelni ilyen helyzeteket és álljunk ki az ERŐSZAK ellen!

Igen, 3x írtam le az erőszakot, hangsúlyosan, mert ezzel kell foglalkoznunk, nem személyeskedni...

DiabloCorsa
Vendég

#55 Re: Re:

2015-02-03 14:04

#52: szívvel-lélekkel - Re:  

 Oda írtam a nevem és az még tegnap látható volt. Erre bizonyíták, hogy van aki arra válaszolva azon a néven szólít:  DiabloCorsa.

Ez olvasható Vujity Tvrtkot írásában.

Szóba került maffiózó, brutális férj, csapodár feleség, alkoholizmus,

Benne a maffiózó szó

Ezt írja még maga (így jó lesz)

Ne ítélkezzen, mert nincs joga hozzá és Ön is kerülhet még olyan helyzetbe, amikor megismeri az érzést!;-)

Talán Vujity Tvrtkotnak apja lehetnék, ha az első randin sikerül,  a hölgynek pláne.

Ha úgy értelmezte tegeztem valakit tudom nem mentség, nem volt szándékos.

Átéltem és házasságom TÚLÉLT hasonló de CSAK TÁVOLRÓL hasonló problémát.

Tudom mit írok és miért. 

Ebben a házasságban nem hallotunk a férj hűtlenségéről, talán ezért mert nem történt olyan.  Itt a feleség valamiért már RÉG nem szereti a férjét. Visszakönyörögte magát miután elment és a férj gondolom mert szerette, visszafogadta......

Talán nem kellett volna.

Egy dolgot megtanultam a saját bőrömön.

Mindíg annak rosszabb az ilyen aki szeret. Aki ezek után is szereti a feleségét.

Nem annak van igaza aki kiabál.

 

 

 

szívvel-lélekkel

#56 Re: Re: Re:

2015-02-03 14:20

#55: - Re: Re:  

 Ne értsen félre, nem vitatkozom Önnel, joga van a véleményéhez! Az enyém más.

Én is tudom miről "beszélek", van tapasztalatom a témában.

Esetleg olvassa el a legutóbbi hozzászólásom. Nem meggyőzni akarom Önt és nem is az igazat mondom!  Csak a véleményem.

A maffiózó témában azért kérem, olvassa át újra... Az író általánosságban említi a maffiózót, azt írja, hogy mondtak (mások) mindenfélét, ebből Ön kiemelte az első szót...

Abban igaza van, hogy valaki mindig a rövidebbet húzza egy kapcsolatban, mert valaki mindig jobban szeret.:) A bizalom kiszolgáltatottá tesz, de bizalom nélkül egy kapcsolat nem ér semmit.

Lehet, hogy nem annak van igaza, aki kiabál, de lehet, hogy azért kiabál, mert fáj neki valami...;-)

Aigisz

#57

2015-02-03 15:08

Ezeket a férfiatlan, bunkó pasikat kellene egyszer-kétszer jól összeverni akár erre szerveződő kisebb büntetősejteknek, talán jobban meggondolnák, megüssenek-e egy védtelen, gyenge nőt (vagy gyermeket).

Egy nők elleni erőszakot gyűlölő férfi

 
 
 
DiabloCorsa

#58 Re:

2015-02-03 15:27

#57: Aigisz -  

 Támogatom az ötletet. :)))

DE legyen 100%  biztos hogy az erőszak megtörtént.


Vendég

#59

2015-02-03 17:24

Felháborító ez az ítélet.
Felháborító a volt férj viselkedése.
DiabloCorsa
Vendég

#60 Re:

2015-02-04 03:57

#49: -  

 "A mai magyar társadalomban megdöbbentő, hogy azoknak az embereknek, akiknek óvni, védeni kellene a jövő társadalmát,hitet, reményt, szeretetet, felelősséget kellene képviselniük "

 Az a megdöbbentő, hogy ilyet írsz, pedig semmi konkrétumot, bizonyítékot nem ismersz, ami alapján a döntés hozok döntöttek.

   Megdöbbentő az, amit csinál a média és hogyan reagálnak arra emberek.

  Az elmúlt hónapkban napvilágra került több olyan nemi erőszak, melyek a nők félelme, kilátástalansága miatt titokban maradt. Láttunk olyan videókat, melyek azt sugallták, hogy a megerőszakolt nő a hibás, ha ez megtörténik mert "tehetsz ellene". 

  Ezek felébresztették - remélem - mindenkiben a nők kiszolgáltatottságát az erősebb férfival szemben. Bennem olyan indulatokat gerjesztett, melyet leírt így erőszakot elszenvedő nő.

- Ha elmondom testvéremnek megöli azt az embert és mehet a börtönbe. -

   Mai társadalmunkban nem tudok olyan büntetési módot, mely kellően megbüntetné az ilyen embert.  Ahhoz olyan szintre kéne süllyedni, mint a tett elkövetője. Pedig az lenne eredményes és hatásos. Kasztrálás vagy valami hasonló.

 Lányom 24 éves.  Szemrevaló teremtés. Megbeszéltem vele mit tehet és mit tegyen ha erőszakkal közelednek hozzá.  Következő lépésként önvédelmi oktatásra, "tanfolyamra" küldtem és azt is megbeszéltük ott mit tanult és mi az amit szerintem másképp tegyen, mert én is jártam ilyen oktatásra.  Tudom, hogy lányom ettől nincs még 100% biztonságban. Pár órás békés hangulatú "tornaóra" egészen más, mint sötétben váratlanul érkező támadásra reagálni, azt kivédeni. 

  DE lett némi önbizalma és az erőszakolok döntően azért járnak sikerrel, mert a lány, nő megijed, látható rajta, hogy fél és az erőszakoló férgek ettől erősek. Mert erősnek érzik magukat a félő, rettegő nővel szemben. Akivel, mint bábbal bármit megtehetnek.

  Ha megtörtént az erőszak mit tehet az áldozat? Valakivel erről beszélni kell. Az első talán barátnő lesz, mert ilyenkor általában nincs a közelben a barát, társ. Mit hallhat ekkor a megerőszakolt, mit mondhatnak neki.

-Rendőrség, feljelentés, bíróság, tettesnek börtön.-   

  A médiában az nem hír, ha egy erőszakolót, nőt verő férfit elítélnek. Az nem hozz nézetséget, weboldalra látogatót, facebookra lájkot.  Nincs az erőszakot elszenvedő nő előtt olyan példa, hogy az erőszaktevőt MÉLTÓAN megbüntették.  Az hír, ha egy elítélt erőszakoló amikor kiszabadul kidobja gyerekét az ablakon a felsége, a gyermek anyja szeme láttára. Mert akkor valaki meghalt, tehát ez már hír.   Undorító és felháborító.

   Undorító és felháborító, amikor a média azt tárgyalja, hogy megint egy nőt bántottak és a vélt igazáért való küzdelme  elbukott a bíróságon. Mert kitárgyalják nagyon felületesen, csak a nő szemszögéből

" hogy azoknak az embereknek, akiknek óvni, védeni kellene a jövő társadalmát,hitet, reményt, szeretetet, felelősséget kellene képviselniük " 

   Tehát a bírók hibásan döntöttek, mert nem a nőnek adtak igazat.  Semmilyen tényt, bizonyítékét nem ismernek (pedig van rá több ismert bizonyíték, hogy a nő ISMÉT hazudik) és csak arról lehet beszélni, írni hogy a nő

" megdöbbent az ítéleten, mely még a jogvédők szerint is azt az üzenetet hordozza, hogy a bántalmazott nők féljenek fellépni a férjük ellen. "    (velvet.hu)

  Kinek van szüksége ilyen üzenetre a médián kívül?

 Melyik erőszakot elszenvedő nőben ébreszt ez bátorságot, hogy bárhová forduljon, ha bántják? 

   Egyikben sem.

   Mert az nem hír, ha a médiában, hogy valakiről ismét kimondta a bíróság, hogy vád amit férje ellen felhozott nem nyert bizonyítást.  ( Mert a bíróság ítéletéhez, elmarasztaláshoz az kell. )

   Ha ezt egy ismert és CSAK AZ ISMERT média személyiség SZEMÉVEL látjuk és   MUTATJUK BE AZ HÍR. DE MÉG MEKKORA.
  A VALÓBAN ERŐSZAKOT ELSZENVEDŐ NŐKRE VALÓ HATÁSA NEM SZÁMÍT!!

    Mert nem ez volt az első ilyen eset a most tárgyalt házasság történetében. Mert már bizonyítva láttuk, hogy a látlelet hamisítvány, a civakodás tárgyát képező óra szerződése hazugság és még csak kevesen, de látják, hogy az állítólagos pofonról posztolt képen nem sérülés, verés nyom, hanem sminkfesték látható.

 DE a médiának csak a HÍR és NÉZETTSÉG, és NEM AZ IGAZSÁG SZÁMÍT.

  Tisztelt férfiak, férjek, fiatalemberek. Ti is kerülhettek bármikor olyan helyzetbe, hogy megvádolnak valami szörnyű erőszakos tettel. Akkor majd nektek is kijár a megszólalás, védkezés joga és elvárja majd  a rendőrség vagy bíróság, hogy a vádló bizonyítsa az erőszakot valóban elkövettétek.  

  DE A MÉDIÁBAN BŰNÖSÖK LESZTEK ÉS MAJD OTT ISMÉT CSAK NŐ SZAVA SZÁMÍT.

  Mit gondolhat a következő nő, amikor megütik, verik vagy megerőszakolják?  Demcsák Zsuzsa mellé állt "mindenki" mégsem itélték el férjét.

  Kérem a következő mellé álló gondolja végig mit ír.

Üdvözlettel: DiabloCorsa


Vendég

#61

2015-02-04 12:33

tizen egyéve sikerűlt az agresziv férjemtöl elszabadulni nagyon egyutt érzek nemcsák szuzsával ideje lépni mert az ilyen brutális agresziv emberek nem uszhatják meg bűntetés és felelösségre vonás nélkűl.

Vendég

#62

2015-02-05 15:22

Különösebb dolgot nem is tudok, csak annyit én átéltem, hála a családomnak és az akkori csodálatos bírónőnek, aki azonnal felismerte ki a hazug és ki nem. Igaz 8 évig egyetlen fillér gyermektartást sem kaptam az apától, majd a címét is nekem kellett megkeresni külföldön, de sikerült, van 2 csodálatos diplomás gyerekem, hálás vagyok Istennek, hogy megsegített. NEHÉZ VOLT!!!!!!!!!!
Sajnálom, hogy a mai ügyvédeket nem az igazság, hanem a pénz irányítja, hiszen ezt tapasztaljuk a közéletben is, ha lehet még a gyilkost is "felmenttetik" az IGAZSÁGOS SZTÁR ÜGYVÉDEK!! Ez szégyen a jog rendszerünkre és egyben SZOMORÚ.

Vendég

#63

2015-02-05 21:34

Nagyon bízom Zsuzsa igazában sok ezer bántalmazott nő nevében!
erer

#64 Re: Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében?

2015-02-06 09:05

#51: - Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében? 

 Ezt a hozzászólást a volt férj közvetlen testi-lelki jóbarátja írta, olyan elfogult és bennfentes információkat tartalmaz. S tele van feneketlen gyűlölettel. Az elmúlt 4 évet együtt csinálták végig, teljes egyetértésben, Zsuzsi tönkretevésének stratégiájában és taktikájában.

DiabloCorsa

#65 Re: Re: Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében?

2015-02-07 15:13

#64: erer - Re: Re: Re: Re: Mi van ha egy bántalmazó bíró dönt egy bántalmazott ügyében? 

 Én írtam. A 29, 33, 41, 51, 55 és 60-ast is. Minden "bennfentes információ" megtalálható a neten. Nem ismerem személyesen egyiküket sem. 

  Kövesd figyelemmel a férj lépéseit, most már az is olvasható a médiában. A harmadik megalapozatlan feljelentés után most ő tett lépést.

Demcsák Zsuza vádjai férje ellen:

1. verés miatt: látleleten  korábbi a röntgen dátum, mint az állítólagos verés.

2. óra lopás: a bemutatott szerződés később írták, az írott dátum idején még nem létező személyi igazolvány számmal.

3. verés fényképpel bizonyítva ( médiában látható), a képen sminkeléssel készült sérülés látható, a 30 napos határídőn túl tett feljelentést.

Írtam, minden szinten ellenzem az erőszakot. Ha az valóban megtörtént, azt bizonyítják.

Itt bizonyítás még nem történt, csak hamis vád 3x.

Igen gyűlölöm  a hazugságot bárki részéről. Demcsák Zsuzsa nem reagált a férje hűtlenségi vádjára, illetve ahogy a velvetben tette pár napja az beismerés:

" Ha megcsaltam volna, jogosan vert volna meg? "  Nem, de aki hűséges nem így védekezik.

Nincs több mondandóm a témához.

 

DiabloCorsa

 

 

 

 

judy81

#66 Re: Re:

2015-02-16 20:42

#29: DiabloCorsda - Re:  

 Te nő verő Szégyen!


Vendég

#67

2015-03-29 17:40

Mert velem is megtörtént ez csak durvábban.

Vendég

#68

2015-03-29 17:58

velem is megtörtént csak durvában !!
43

#69 Re:

2015-03-30 20:51

#1: -  

 Sajnos, meg az (hazasodni) sem kell hozza.

Eleg, ha az eletteruk annyira kozel van egymashoz, hogy akkor is ratamadhat a nore a ferfi, amikor a no hazafele tart, vagy elmegy az otthonabol.

Ami meg felhaboritobb, hogy amig az okostelefonok az osszes tomegkozlekedesi eszkozon ott vannak a kezekben, a jarokelok egyike sem veszi ilyenkor a faradtsagot, hogy ha a veresbe fel is beavatkozni, VEGYE VIDEORA az esemenyt, hogy EGYERTELMU BIZONYITEK LEGYEN, es

vagy az aldozatnak adja oda (vagy, ha hisz az igazsagszolgaltatasban) kuldje be a police.hu-nak a helyszin, es idopont megjelolesevel.

ROGZITSEK VIDEORA, ha ilyet latnak. (Elofordulhat ugyanis, hogy a terfigyelo kamerak, meg ha van is, nem uzemel, vagy epp mas kifogas merul fel az elkoveto oldalan)


Vendég

#70

2015-05-19 22:24

Mert átéltem az élethelyzetét, s mert szeretem tisztelem a Zsuzsát

Vendég

#71

2015-11-14 19:01

Mert tetszik a Zsuzs őrültültül,ahogyan a Mokkában ül miniben,de meg egyáltalán nem kell ütni a nőt,úgyi azt csinál,amit akar,ha meg úgy gondolom,hogy már nemszeret,elmehet.....én tudom és látom,hogy hogy fel tudja izgatni a pasikat,nos énis megőrülök a combjaiért amikor látom a reggeli Mokkában és igen piszkos gondolataim vannak olyankor......xd.