Én az Európai Unió állampolgára akarok maradni

Quoted post


Vendég

#1

2015-01-12 15:18

Mi Magyarok és Európaiak vagyunk. Bár Orbán Úr Ázsiába akar minket vissza nyomni.

Orbán úr Csak a saját nevében nyilatkozhat.

Ő az ország Kereszt apja. Az ország Maffia vezére
Hiteltelen hazudozó és mindenkit be csap még a saját embereit is.

Válaszok

mandygabor

#63 Re:

2015-01-14 18:13:26

#1: -  

Nekem is lenne egy hasonló petícióm, a közvetlen uniós állampolgárságról

http://notabene.nolblog.hu/

Ehhez tedd hozzá:

archives/2014/11/20/

Majd végül:

unios_allampolgarsagunk/

 

(Sajnos a link túl hosszú a 90-karakteres limithez.)

bátorság

#67 Re:

2015-01-15 06:38:14

#1: -  

 orbán egy demagóg, beteg ember. Titokban erről talán papírja is van arra az esetre, hogy ha eljön az elszámolás ideje, akkor ne lehessen betegségre hivatkozva számon kérni tőle semmit. Remélhetőleg nem lesz idelye elővenni. Ugyancsak el kell számoltatni, akár független nemzetközi bíróság előtt (a hazai igazságszolgáltatás az minden, csak nem igazságszolgáltatás) a közvetlen munkatársait, velejéig romlott, korrupt munkatársait.

Mi (a többség) Európában akarunk maradni és maradunk is!!!

Orbán nem legitim miniszterelnök már! Ő nem méltó arra, hogy a nemzetet képviselje!

független értelmiségi gondolkodó

#75 Re:

2015-01-19 08:16:18

#1: -  

1956-ban fogalmaztak ilyen levelet utoljára kádárék Moszkvába. Szánalmas magatartás. A petíció megfogalmazói valószínűsíthetőelg soha életükben nem voltak kisebbségben, hanem csak irányítói szerepben vagy azok közvetlen haszonélvezeti érdekszférájukban.

Ha valaki olyan buta, hogy a mostani tüntetéssorozatok - amit most szabad, szemben a kuncze-gyurcsány-bajani időkkel, amikor azért gumibotos és gumigolyós, véres utcai karhatalmi megverettetés járt- láttán azt vallja, hogy a szólásszabadság- és vélemyénnyílvánítás nem szabadabb a mostani orbánkormány alatt, mint előtte, az valószínűsíthetőleg anarchista, vagy szélsőbalos, vagy szélsőjobbos, vagy verekedős dékás.

Az pedig, hogy kritikusak vagyunk Brüsszellel, az a természetse velejárója a gondolkodó egyéni- és közösségi magatartásnak. Aki ettől retteg, az vagy a korábbi diktatúrák áldozata lélekben még a mai napig is, vagy az eufil érdekszféra, azaz a világ egyik, Brüsszelből irányított gazdasági-kulturális diktatúrájának híve. Egy választott közösséghez (EU) való taratozás, ahogyan Mi erről demokratikusan döntöttünk anno, nem jelenti azt, hogy lojálisan de ha szükséges kritikákat megfogalmazva próbáljuk a magyar nemzeti éredekeinket érvényre juttatni az EU alkotmányában leírt törvényes keretek közt.

Rengeteg olyan dolog van ami nekünk probléma, de amit egy átlagos nyugat-európai szavazó, a 30 éves jóléti csipkerózsikaálomból felébredve, nem tud megérteni, mert általában nem is érdekli. Ez óriási probléma. Ők azt  érzik, hogy mindent megtettek, sőt túl is teljesítettek Kelet-Európa irányába, hiszen felvettek bennünket az EU-ba, sőt óriási összegekkel támogatnak bennünket évről-évre. Így hálaátlanságnak érzik, hogy ha bármi is nem tetszik nekünk. Ez az alapvető emberi probléma. Ha tetszik ha nem, mi még 50 évig a fejletlen, lenézett Kelet maradunk. Magyarország tekintetében köszönhetjük ezt az USA-nak - Goodfriend Úr most figyeljen - mert hiába akartunk mi kitörni a kommunista-baloldali diktatúrából, ezt Wasingtonban nem engedték. Propaganda célra -melyben a a londoni Szabad Európa rádió több napon át hallatott "még csak egy napot tartsatok ki szólama" vezérszerepet vállalt- természetesen a magyar forradalom jó volt, mert így ki lehetett kezdeni a keleti blokkot.  

Összességében már megint azt látják, hogy ezek a magyarok megint nem nyugszanak. Hát nem is nyugodhatunk, mindaddig, amíg  a fentiekben leírtak szerint gondolkodnak rólunk.

Ne feledjük, több óriási tartozása is van a mindenkori Magyarországnak, annak a félmillió ártatlan magyar állampolgárnak emlékének ápolása akiket 1944-ben elhurcoltak a megszállt német területek haláltáboraiba; minden magyar első- és második világháborús polgári- és katonaáldozat emlékének ápolása; a határon kívül hagyatott magyarok jogainak védelme és gazdasági segítése.