Tiltsák be az egérfogó ragasztó termékeket

Quoted post

fighter

#24

2015-01-07 15:25

f...szt okoskodik itt minden paraszt, akiben nincs semmi empátia, sem részvét, sem tisztelet az élőlények iránt, csak a rohadt felsőbbrendűség érzésük! "nyolc egeret szedtünk össze ragasztóval, meg légycsapós vadászattal".... remélem jól érzed tőle magad kis idiótácska! ellened, meg a hozzád hasonlók ellen kéne bevetni a ragasztót, aztán tikkadjon ki a tüdőd tőle az alatt a másfél hét alatt, amíg a rohadt mérgeit szívod étlen szomjan, összeragadt végtagokkal, meg a ráragadt szemgolyóddal! bármelyik kártékony kisegér élete többet ér a tiednél! kár, h sose lesz annyi értelem abban a baszott nagy emberi agyadban, h megértsd; semmivel sem vagy különb lakója a Földnek, mint azok az állatok, akiket tönkreteszel, Sőt, bazd meg, SŐT!!!!

Válaszok

figter Hunter

#36 Re: Paraziták

2015-03-04 21:42:57

#24: fighter -  

Te egy förtelmesen rosszindulatú, fekáliát okádó, mocsok kis pondró vagy. Rátok kár is pocsékolni a drága mérgeket, ragasztókat, csapdákat. Egyszerűen csak el kell taposni az ilyet és továbblépni! 

Fúj! Undorító, alja véglény három üzemmóddal: eszik, baszik, szarik. 

Fighter az utóbbit művelte, #24 jelű bűzölgő kupacát maga mögött hagyván.

"Öcccccsém ! Jó beszótááá.......fasza csávó vagy má' heeeeeeee. "  

Szólj rám kérlek, nem imerem jól a nyelvjárásod, pedig sűrűn előfordultok itt közöttünk.

Együttérző

#45 Re:

2017-08-17 08:56:08

#24: fighter -  

 Nem értem a kiborulás okát! Ha annyira odavagy az egerekért nyiss egy egér menedékházat! Enyhe túlzás így letolni valakit(alpári módon),mert meg akar szabadulni a kellemetlen vendégektől.

Szerinted mi a humánus módszer? Élvefógó csapda!? Na persze közelébe se megy az édes, kicsi egér! Vannak olyan helyek ahová nem is lehet elhelyezni. Nálunk a bépítet hütő körül szaladgál és szétrágja az ajtószigetelést! Tanács!??? A méreg szóba se jöhet,mert ha elpusztul valahol hátul,hogy a nyavajába szedem ki onnan??? Vagy én is rohadjak meg kigúvadt szemekkel? Semmilyen módszer nem hat,jöhet a RAGASZTÓ! Bármily"egértelen". Mégse hagyhatom.hogy egy édes,aranyos kicsi egérke szétrágja a hűtőt!!! Egyébként imádom,még dióbelet is vettem neki!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2020-08-30 22:37:06





Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...