Aláírás a kormány támogatására és újabb külön adók bevezetésére

Quoted post

Péleusz Oktatási Központ

#196 Levél a Kormánynak

2015-01-06 09:05

Elküldve: 2015. január 4. 7:18
Tárgy : Gyülekezési törvény



Tisztelt Miniszterelnöki Hivatal és Sajtó Osztály!


Az elmúlt időszak tüntetéseivel és megmozdulásaival kapcsolatban írunk levelet. 
Az elmúlt időszak megmozdulásai és rendbontásai nagyon sok kellemetlenséget okoztak a vidéki és fővárosi közlekedés terén. Szép dolog a demokrácia és a véleménynyilvánítás, de ennek oly módon kellene hangot adni, hogy azzal másokat ne zavarjanak. Arról már gondolom értesültek, hogy március 1-én országos blokádra készülnek. 
Szeretnénk civil kezdeményezést indítani a gyülekezési jog oly módon történő módosítására, hogy az a jövőben ne akadályozhassa, vagy gátolhassa a polgári és közösségi közlekedést semmilyen formában. Gondolunk itt hídlezárásokra,  főútvonalak korlátozására tüntetések miatt vagy metróállomások lezárására tömegrendezvények miatt! 
Ez alól csak az ünnepi rendezvények legyenek kivételek. A belvárosban élő polgárok ebben az évben már többször szembesültek azzal  a problémával, hogy nem tudtak -vagy csak kerülővel tudtak saját otthonukba, vagy munkahelyükre eljutni, mert egy-egy metróállomás, vagy főközlekedési útvonal lezárásra került. Fontos a véleménynyilvánítás, de csak úgy, ha azzal nem gátolunk másokat saját mozgásukban- ellenkező esetben ez akaratunk rá erőltetése másokra.  


Ne legyen országos útzár, vasutassztrájk mert ezzel sok dolgozó és adózó embernek illetve vállalkozásnak fognak pótolhatatlan károkat okozni. 

Tisztelettel: 

Csongrádi Eszter és Vámosi Edina

Vác-CÖF klub

Péleusz Oktatási Központ
www.peleusz.mindenkilapja.hu
Szoros együttműködésben a Jövő Generációja Egyesülettel!

Válaszok

:-(

#197 Re: Nyilatkozat

2015-01-06 09:30:48

#196: Péleusz Oktatási Központ - Nyilatkozat 

 Menjetek az anyátok telebaszott szaros picsájába. Lehetőleg ott ahol kihasználhatjátok az összes kerülő utat.


Vendég

#249 Re: Levél a Kormánynak

2015-02-05 10:39:50

#196: Péleusz Oktatási Központ - Levél a Kormánynak 

 Remélem soha nem érsz haza ,te gyökér, és a tüntetők fogják kitaposni a beledet! Faszszopó....

Magyar vagyok

#251 Re: Levél a Kormánynak

2015-02-08 06:33:14

#196: Péleusz Oktatási Központ - Levél a Kormánynak 

 Nem vagy? !!! / vagytok , nagyon szem ellenzőssek " ?                                                                           Bezzeg amikor a fityesz szervezkedett,és lezárta a parlament és a rakpart teljesa körzetét, akkor az NEM ZAVART tittrket ?                                                                                                               Vagy a  demokratikússág jegyében,amít tik csaináltatok, az demokratikus ?                                         Mindenki aki mást akar!!!  az komcsi, vagy fasiszta