Kisbaba azonnali visszahelyezése anyukájához!

Quoted post

Henriette Horanszky
A petíció szerzője

#52 Re: Szervezett hivatali bűnözés

2014-11-12 09:37

#51: Labant Csaba - Szervezett hivatali bűnözés 

 Jézus, ez ...nem lehet rá találni szavakat!!!! És semmit nem tudtatok elérni? Tévé, újságok, nyílvánosságra hozatal???? Semmi???? Ez borzalom!

Válaszok

Labant Csaba

#53 Re: Re: Szervezett hivatali bűnözés

2014-11-12 11:14:19

#52: Henriette Horanszky - Re: Szervezett hivatali bűnözés 

Azért vártunk a nyilvánossággal, mert teljes hírzárlatot kértek a nyomozóhatóságok, s eleinte még reménykedtünk a tisztességükben. Ehhez képest - miközben bennünket hitegettek - gyakorlatilag elszabotálták a nyomozati indítványainkat, melyek az elkövetők felelősségét igazoló bizonyítékok beszerzésére, lefoglalására vonatkoztak. A rendőrség az ügyészség cinkos segédlete mellett ránk próbálja áttolni a felelősséget. Közben mindent megtesznek az ellehetetlenítésünkért, ránk uszították az összes létező hatóságot, a gyámügyesek rendőri felvezetéssel ostromolták meg családi házunkat, a másik, s az időközben született harmadik kisbabánk azonnali kiemelésére, és idegen nevelőszülőkhöz adására felkészülten - ezt már szerencsére, sikerült megakadályoznunk. 

Büntetőfeljelentéseket hiába teszünk, ugyanazok kezébe kerül, akik maguk is sárosak az ügyben... Bepereltük a gyámhatóságot és az ántsz-t, várjuk a feljeményeket. A hatóságok külön kasztot alkotnak, törvényen kívüliek...