Mondj nemet az internetadóra!

Quoted post

Adószakértő

#377 Re: Hôbörgôk - miért?

2014-11-02 14:20

#376: - Hôbörgôk - miért? 

Örülök, hogy a hozzászólásaim után egészen belassult az elvakult "eszmecsere" ezen a fórumon... az ügy most egy kicsit irányt váltott - itt is és a nagypolitikában is.

Az egyetemi diákság egy része csoda hogy leérettségizett, olyan mérnökdiákokat ismerek, akik negyedikes hallgatóként a százalékszámítással küzdenek. Ez nem tömeges probléma, hanem egy szélsőség, de sajnos nem ritka. Nem csoda, hogy megvezetik őket, azt sem tudják szegények, miről van szó 20-22 évesen (kiennek a térre hőbörögni ahelyett, hogy legalább megtanulnának kulturáltan szórakozni és véleményt nyilvánítani). Ez kétségtelenül a liberális oktatáskultúra eredménye.

A másik óriási tapasztalat az ügyben az USA kéretlen prókátorainak viselkedése. A "Jóbarát" orrba-szájba támadja hazánkat, minden mocsoknak lehordva bennünket, megkérdőjelezve választást, demokráciát, embert, Istent, mindent. Erre mit ír a Wikidépia az alábbi cím alatt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Internetadó

Amerika 10 államában van gyakorlatilag árnyalatában eltérő Internetadó, ahhoz képest amit most tervezett bevezetni az államunk. Akkor miről beszélünk? Ez tehát az arrogáns politikai inkorrektség iskolapéldája. Tudjuk, hogy az amerikai diplomácia ilyen, ezzel együtt kell élnünk. Számomra csak az a kétségbeejtő, hogy ez a fajta viselkedés, ez a gőg itthon tömegesen magával tud ragadni embereket.

Azok az emberek, akik 200-300 ezer Forintot sem sajnálnak kiadni egy okostelefonra (egy vállalatnak, aki gyermekmunkával, extraprofittal Kínában állíttatja elő azt a terméket), azok az emberek képesek kimenni az utcára, és az éves szinten max. 8400 Ft-os adó megfizetéséért (államunk bevételeként!) órákat a hidegben üvöltözni és a rendőrökkel kekeckedni, meg épületeket dobálni. Milyen emberek ezek? Milyen totális tájékozatlanságot mutat ez? Ez az igazán félelmetes a társadalomban, nem az Internetadó!

Az is nyilvánvaló, hogy nem az Internetadó a baja az USA-nak, hanem a ruszkikkal kötött energetikai egyezményeink... nadehát, hadd döntsük már el magunk, hogy kitől és hogyan veszünk földgázt meg olajat, meg atomerőművet. Bölcstelen dolog összekeverni ezeket a dolgokat a politikában. Persze, ez innentől nekem mindegy, mert én fával fűtök :)

 

 

 

Válaszok

LOL

#378 Re: Re: Hôbörgôk - miért?

2014-11-16 15:07:08

#377: Adószakértő - Re: Hôbörgôk - miért? 

 

abcdef

Látom a tisztelt adószakértő is megtanulta hülyének nézni az embereket.Az embereket rabszolgaként dolgoztatni éjbérért,kizsákmányolni,hülyének nézni,szar rendeletekkel idegesíteni ez megy ott.Lassan már abba is beleakarnak pofázni milyen kunkorit szarhatok és mikor.Annak az országnak nincs gazdasága az emberek kizsákmányolásából tartja fent magát.Ahol 4-500000ft nak megfelelő fizetés van ott sokkal olcsóbb a megélhetés még ök is sokalják a Magyar árakat.Ja és 70-80 at keresnek a Magyarok.Magyarországra látogatóba nem érdemes menni olyan drága minden.Ott csak megdögleni, lenyomorodni, lehet semmi mást meg meglopják, hülyének, nézik ott az embert.Aki fiatal az mind menekül onnan végleg nincs ott már semmi.Élhetetlen az egész ország. Körbekell nézni az öregek országa Magyarország élvezzétek.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook