Nem fizetjük ki az internetadót!

Quoted post

Adószakértő

#261 Egy adószakértő véleménye

2014-10-27 18:03

Annyira bájos amikor az emberek kikelnek magukból, és foggal-körömmel védik a saját kis igazukat. Nyugaton és a Távol-Keleten éltem éveket, aktívan dolgoztam, tanultam, de ez a fajta hozzáállás ott teljesen elképzelhetetlen. Az emberek fegyelmezettek, és tisztában vannak azzal, hogy az Állam fenntartása sok-sok pénzbe kerül. Nem azon rugóznak, hogyan kellene "adót nem fizetni", hanem azon gondolkodnak, hogy jó állampolgárok legyenek, és az adófizetésen felül önkéntességgel, meg sor más módon legyenek hasznára a közösségnek, az államszervezetnek. Ilyen társadalmi morál az egész világon nincs... de ezért jöttem haza, mert ez annyira mulattató, ahogy az emberek egymásnak esnek 700 Ft-on, és tízezrek-százezrek képesek a közösségi portálokon erről vitatkozni, teljes átszellemült beleéléssel. Ez az igazi magyar virtus. Nincs az az Internetadó amiért itthagynám. Imádom :)

Válaszok

egy internetező

#263 Re: Egy adószakértő véleménye

2014-10-27 19:45:20

#261: Adószakértő - Egy adószakértő véleménye 

 Igen de meséje el a kedves adószakértő egy hónapban mennyit keres 70-80 ezret?Ugye nem.A tisztelt politikusainkról meg már ne is beszéljünk.Nem tudom ön az adóügy mely területén dolgozik de maga sem gondolhatja komolyan amiket mond.Nem a többségnek kell alkalmazkodni a kissebséghez.Akik a parlamentben vannak nekem se a többségnek nem fönököm nem istenem  függetlenül hogy kicsodák.Ahogy élnek már most az emberek egyszer csak azon kapják magukat hogy úgy kisemmizik az embereket hogy nem tüntetni fognak hanem kirángatják a kényelmes villáikból és meglincselik őket.

Atya gatya

#264 Re: Egy adószakértő véleménye

2014-10-28 11:41:48

#261: Adószakértő - Egy adószakértő véleménye 

 Kedves Adószakértő!

Szívesen önkénteskednék, de mikor?
-12 órás műszakban dolgozom sokszor hétvégén is. A családomat lassan már csak fényképről ismeem.
Szívesen fizetnék 90% adót is, ha havi 2 milla lenne a fizetésem. Lassan a gatyám rá megy a számlákra adókra és nem nem iszom vagy játszom el a pénzt, sőt nagyon is a fogamhoz verem, de így is ép, hogy kijövök. Az egyetlen amivel a régi barátaimal rokonokkal tudom tartani a kapcsolatot az az internet.

B

#268 Re: Egy adószakértő véleménye

2014-10-29 15:06:21

#261: Adószakértő - Egy adószakértő véleménye 

 Kedves "Adószakértő!"

Hadd én legyek az, aki elküldi a jó kurva annyába!

Ez a nép nem elég balga ahhoz, hogy 150 Ft-ot fizessen egy tetves rühes gigáért.

Mehet a cinizmus maga részéről, bánhat lekezelően mással egyszerűsége miatt, viszont feltehetően maga nem tudja milyen az, mikor hónap végére már az ember nem tudja mit adjon a gyerekének, mert a sok adó miatt nem tudja fenntartani a családját.Betelt a pohár.Manapság csak túlél a magyar, és nem ÉL!

 

Javaslom hogy hagyjon fel ezzel az adószakértős badarsággal.

 

Köszöntem