Mondj nemet az internetadóra!

Quoted post

Jövő Generációja Egyesület

#108 Nyilatkozat

2014-10-22 10:45

Tisztelt Szervezők!

Egres Béla és Lovászi Fruzsina vagyunk a Jövő Generációja Egyesület elnökei. Határozottan tiltakozunk a baloldali ellenzék újabb közösségromboló és kormányt akadályozó megmozdulása ellen ezért jogi lépéseket teszünk amennyiben nem szüntetik be tevékenységüket.
Az internet adó jelen gazdasági helyzetben szükséges, sőt kívánatos és minden tisztességes állampolgárnak kötelessége támogatni sőt segíteni kormánya működését.
Facebook oldalaitok jelentése megtörtént, agitációs tevékenységetek pedig a megfelelő hatóságoknál bejelentésre kerültek.

Tisztelettel: Egres Béla és Lovászi Fruzsina
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b
http://www.facebook.com/egres.bela
Egyesület vezetősége

Válaszok


Vendég

#110 Re: Nyilatkozat

2014-10-22 10:49:44

#108: Jövő Generációja Egyesület - Nyilatkozat 

 Jelentsétek csak nyugodtan, én is jelentettem ezt a hozzászólást, ti fasszopó Fideszes Orbán diktatúrás gyökerek.

Irány Németország

#115 Re: Nyilatkozat

2014-10-22 11:13:50

#108: Jövő Generációja Egyesület - Nyilatkozat 

 Eddig mégis miért nem akasztották fel magukat? AZ lenne az ország megmentése, nem ez a sok értelmetlen hülyeség!! Pénz kell az országnak?? Ott van a MAGUK ZSEBÉBEN!!! Ha ennyire fontos az ország, miért nem a gusztustalanul gazdag politikusok pakolnak bele SOKKAL többet az államkasszába? jaj nem is...INKÁBB VISSZA LEHETNE SZOLGÁLTATNI AZ ORSZÁGTÓL ELLPOPTT PÉNZT!! Ennyit erről, itt nem hat meg senkit a zsidesz és cigány viktorék baromságai. Bár úgy lenne hogy tényleg osszefog mindenki ezek ellen a barmok ellen...bezzeg régen ha a népnek nem tetszett valami, betörtek, és kihajigálták az ilyen férgeket az ablakokon...

egy Demokrata

#147 Re: Nyilatkozat

2014-10-22 13:03:04

#108: Jövő Generációja Egyesület - Nyilatkozat 

 Tisztelt Egres Béla és Lovászi Fruzsina,

 

fogják az internetet szürni, vagy a reklám-tartalmakért is nekem kell fizetni? Mert ha csak úgy skypeolok, vagy felnézek egy oldalra, facebookra, az nem akkora adatforgalom, viszont a reklámok tömegével jönnek. Ezzel mit kezdenek? Már csak ezen szempont alapján is egy internetadó bevezetés teljesen jogtalan, legalábbis ha a letöltött tartalmak mennyiségétöl tesszük függövé. Az, hogy teljesen etikátlan és az ország fejlödését akadályozza, az már egy másik kérdés. Nagyon kíváncsi lennék a válaszukra.

Az internet adóra semmi szüksége nem lenne az országnak, nem vagyunk olyan rossz gazdasági helyzetben. Hogy pedig a tisztességes állampolgároknak mik a kötelességei, hagyjuk inkább, mert sorolhatnánk itt is, hogy egy tisztességes kormánynak mik a kötelességei, és biztosan nem az, ami itt történik: az információáramlás akadályozása, az ismeretszerzés, az életen át tartó tanulás akadályozása,  a nép elbutításának folyamata.

Önök már ezzel a bejegyzéssel is megmutatták, hogy Magyarországon nincs szabad véleménynyilvánításra lehetöség. Mondják már meg, mitöl nem demokratikus az, ami itt történik? Szólásszabadság van, ha jól tudom, akkor milyen alapon is fenyegetöznek facebook oldalak letiltásával? Mert nem értenek egyet egy petició tartalmával? Azt hiszem, szükséges lenne, hogy a demokrácia fogalmának utánaolvasnának - az interneten is van információ és !még! ingyenes.

Üdvözlettel,

egy Demokrata

 


Vendég

#223 Re: Nyilatkozat

2014-10-22 22:27:10

#108: Jövő Generációja Egyesület - Nyilatkozat 

 Ha annyira pocsék a gazdasági környezet, elárulnák nekem, hogy miből telt napi 4000 Ft/fő fiztett szurkoló finanszírozására vagy 2 héten át a felcsúti stadionban? Diákmunka volt! És nem hárman voltak!!!

Talán azon kellene elgondolkodniuk, hogy miért nincs még több ezer diáknak tankönyve, akik az iterneten kénytelenek letölteni maguknak az aktuális tananyagot, bizonyára számukra is kívánatos ez az adónem!

Az internet díjában egyébként is van már adó, mi több, ÁFA tekintetében a legmagasabb kulcsaink vannak! Lehet az ország lakosságát hülyére venni, de aztán nem kell csodálkozni, ha az értelmes többség tiltakozik ellene!

Petíció indításához minden állampolgárnak joga van! Még akkor is, hogy ha vezető politikusaink az alkotmányt egy elhanyagolható semmiségnek, vagy inkább utálatos kellemetlenségnek tekintik!

Szánalmas egy ország ez, ha ilyen a jövő generációja!

 

Mit tanul a magyar papagáj???

"Rezsicsökkentés!"

 

Nr1

#342 Re: Nyilatkozat

2014-10-26 10:48:28