Ötezer forintos vásárlási utalványt a Pennys hűségpontokért

Quoted post

Ottóka

#169 Re: ...

2014-09-06 12:10

#160: Barbie - ... 

 Kár sértegetned bárkit, ti vagytok ott, sajnos nektek kell állni a sarat a boltban, az ügyfélszolgálatosok tűzfalként védik a főnökséget, mint minden más helyet, ahol ilyen a felállás, kapcsolni nem kapcsolnak főnököt, megbújnak a dolgozóik mögött az urak-hölgyek. 

Kár volt az embereket felültetni, vagy időben le kellett volna állítani, látnia kellett a cégnek, és írják is a honlapon, hogy nem várt sikere lett, de egy ésszel gondolkodó ott nem volt, hogy akkor zárjuk le, elégítsük ki a vevőket, oszt viszlát! 

Ja, ti a munkátokat végzitek, persze aláírom nem tehettek semmiről, de ezt mondjátok a főnökötöknek, hogy álljanak ki az emberek elé őszintén, tisztán, aztán nem lesz rajtatok teher, de ti a főnököknek szólni sem mertek. 

Én írtam levelet a cégnek, kaptam udvarias választ, kerülgette az illető a dolgokat, mint a forró kását, csak azt nem írta le, hogy mindenki megkapja-e tutira a plüssöket! Visszaírtam, hogy ez minden volt, csak nem válasz! 

Tehát meccseljétek le, ha meritek a főnökséggel a bajotokat, és ne sértegess másokat! Ha neked lenne több eszed, nyilván nem ott dolgoznál, hanem agysebész lennél pl. És nem sértegetni akarlak, csak 1:1! 

Válaszok

Vendég

#173 Re: Re: ...

2014-09-07 09:26:30

#169: Ottóka - Re: ... 

 Hát szerintem te sem vagy agysebész szint.
Amúgy meg nem értem ezt a picsogást. Ha feliratkoztál, lesz plüssöd, várd ki türelemmel.
Ha meg lusta voltál feliratkozni, akkor nem lesz és így jártál.
Kár meg senkit nem ért, mert mindenki megkapta a pénzéért azt az árut, amit a kosarába tett. A plüssökért senki nem fizetett, akkor milyen 5000 Ft-ot követeltek? 


Vendég

#177 Re: Re: ...

2014-09-07 17:01:03

#169: Ottóka - Re: ... 

 Azért megnézném hogy TE mikor mégy oda a fönököd elé és mész szembe vele. Másnak könnyű mondani.

És akármilyen "kár" érte a plüsst nem kapókat semmi joga a többi emberen levezetni.
(Nem vagyok pennys de rossz nézni amit az alkalmazottak kapnak).

És azért "kár"ként írtam, mert effektív anyagi veszteség senkit nem ért a terméket megkapta mindenki amit vásárolt a plüss meg kiváltHATÓ a készlet erejéig. Sehol nincs leírva hogy 30 pontért automatikusan jár!!

 

Barbie
Vendég

#183 Re: Re: ...

2014-09-10 07:50:56

#169: Ottóka - Re: ... 

 Nem sértegetek senkit, csak az igazságot írtam le, ami látom fáj! ;) Ilyen hülyeséggel előállni, hogy utalvány, nem is értem... :D Egyébként is, a készlet erejéig tart ez az egész, csak nagyon sokan el sem olvassák az "apróbetűs" részt

Jó, valamilyen szinten megértem az embereket, mert számolhatott volna vele a cég, hogy ekkora lesz az érdeklődés... de hogy úgy viselkednek mint az óvodások, az már több, mint vicces... 

Nyilván ha találnék jobbat, nem dolgoznék ott... csak tudod sokszor a szükség rá kényszerít... nagyon sok embert el tudnék küldeni melegebb éghajlatra... bunkók, ostobák, mindent elvárnak...és ami a legidegesítőbb, KÖSZÖNNI SEM TUDNAK! Ami alapvető dolog...