Az izraeli nagykövet és nagykövetség azonnali kitiltása

Quoted post

Zsuzsanna

#258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-01 15:18

#230: kun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Primitiv Jobbik ?? Köszi Jobbikos vagyok és több eszem van és több emberség is bennem mint sok szarháziban! Kezdjük ott hogy józan paraszti ésszel többre vinném ezt az országot mint sok tanult diplomás seggfej!! Ja nem szeretsz?? Nem is azért vagyok hogy bárki szeressen, hanem azért hogy a magyaroknak legyen első sorban jobb élete és elsődlegesen a magyar legyen előtérbe!! Támogatok minden nemzetet bőrszintől függetlenül aki nem rombol nem lop nem csal és nem ől!! A többi meg pusztuljon ez van és pont nem érdekel hogy emiatt szeretsz e vagy se!! Választási program.... Ja elolvastad te?? Orbának volt választási programja?? Nem!! Az Mszp-ének volt?? Nem!! Vagy te is eu- párti vagy?? Nem zavar hogy a volt kormányok és eu- tette tönkre az országot!! Mi vagyunk a primitivek?? Nem baj ha röhögök?? Nézz már körbe az országba vagy te is a tv-éböl értesülsz?? Mennyél már ki utazgassál mennyél falvakba falukba beszélgessél már ott lévő emberekkel!! Vagy mi van fél a segged ha nem lennénk az eu-ba lehet kapálni kéne dolgozni meg új munkahelyeket teremteni félnél újra épiteni ezt az országot?? Téged egyátalán nem zavar az hogy eladták már az országot?? És egyátalán nem magyar kézben van!! És még én vagyok meg a Jobbik a primitiv?? Jó reggelt ébresztő

 

http://harcunk.info/index.php/hirek/757-a-legerkolcsosebb-izraeli-mesterlovesz-13-gyereket-nyirtam-ki-ma

 

Nem felelősek?? Ezt majd akkor írd ide nekem mikor az itt élő zsidó vagy zsidó származású elvileg vagy gyakorlatilag magyarállampolgásárgú úgyan úgy elitéli azt amit tesznek az ott lévő zsidók!! Amig ezt nem teszik meg addig felöllem akármilyen ide születtet zsidó akár mehet is vissza Izraelbe!! Akik meg még támogatják innen is és aláírásokat gyüjtenek Izrael védelmébe azok is mehetnek nyugodtan oda!! Nem vagyok hajlandó elviselni egy zsidót se aki emellett kapányol sőt azokat se akik magyarok cigányok vagy felölem lehetnek hupikékek is!! Akik most Izraelt védik igen is takarodjanak innen!! Mert akik ártatlan gyerekeket ölnek azok nem emberek!!

Válaszok

egy magyar

#259 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-01 15:34:10

#258: Zsuzsanna - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ez a kun néven írogató egy DK-s agyhalott nyugger. Nem érdemes egy percet sem pazarolni rá.


Vendég

#269 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-02 20:05:12

#258: Zsuzsanna - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Már ne haragudj, de egy nő, aki ilyen mosdatlanul beszél, már kiállította magáról a szegénységi bizonyítványt. Ennél több párttagra és véleményre, köszi, de ezek után nem is vagyok kíváncsi!

Ilyen kaliberű emberekkel szerencsére nem is kell tartani attól, hogy kormány közelbe kerülnétek. Tanulj meg viselkedni, mert ezen a szinten világít a szádban a negró!