Laura, egy börtönbaba jogaiért

Quoted post

Tünde Palásti
A petíció szerzője

#7 ilyen anya

2014-07-28 17:20

#4: - Re: Re:

Ezek szerint ismeri a szülőket? Pontosan milyen az az "ilyen" szülő? Egy nő, akinek szüksége lett volna a saját pénzét visszakapni és ezért hozott egy rossz döntést. Egy fiatal nő, aki önként bement a rendőrségre, mert volt annyi felelősségérzete, hogy felvállalta, hogy hibázott. Egy nő, aki tiszteséggel gondozza gyermekét egy olyan helyzetben, ahol mások gyakran önmagukat sem képesek. Azt írja normális életvitel. Vajon ismeretlenül, névtelenül bírálni másokat, elbújni, név és arc nélkül fröcskölni a negatív gondolatokat, ez normális? Nincs tökéletes ember és sajnos a felelősséget vállalló is ritka, mint a fehér holló.

Válaszok

prókátor

#11 Re:

2014-07-28 20:36:03

#7: Tünde Palásti -

12 000 Ft-ért senki nem küld verőembereket másra! Már akiben egyáltalán a gondolat felmerül, az sem alkalmas gyermek nevelésére.

Ok nélkül senki nem kap 2,5 év letöltendőt, ha tényleg úgy lett volna, ahogy leírja, akkor felfüggesztettet kapott volna, persze ha büntetlen előéletű a hölgy. Itt valami nem kerek a történetben.


Vendég

#14 Re:

2014-07-28 20:45:09

#7: Tünde Palásti -

Az ilyen nők úgy elő tudják magukat adni, hogy az ember szíve megszakad, de az esetek 99.9%-ában töredéke sem igaz a dolognak. A többségnek a gyerek csak eszköz arra, hogy tarháljon, vagy megússza a tetteinek a következményeit. Persze, ha több évtizedes szociális területen végzett munka állna Ön mögött, akkor ránézésre kiszűrné a képeken a hölgyike testbeszédéről, hogy sunnyog.