Szolidaritás Izraellel!

Quoted post

En

#246 Re:

2014-07-28 07:58

#1: -

Viszont ez is a terroristák miatt van. Izrael minden alkalommal felhívja a palesztin civileket telefonon, felhívja a figyelmüket hol támad. Cédulákat küld a magasból, hogy így is értesítse a lakosságot. A terroristák viszont nem engedik meg a civileknek, hogy elhagyják a lakóhelyeiket, ezáltal mint élő paizst használják őket. Tényleg nagyon rossz, hogy sok civil az életét veszti, de ameddig nem likvidálják a terroristákat, addig biztos, hogy semmi nem fog változni, tovább használják a civileket paizsként.

Ezzel a világ más részén élő zsidók is tisztában kell legyenek, hogy megfelelően tudjanak érvelni.

Válaszok


Vendég

#247 Re: Re:

2014-07-28 10:07:50

#246: En - Re:

Ezzel az izraeli hadsereg is tisztában van, ergo nem kéne akkor lövöldözni, hanem fogni magukat, bemenni a területre és elkapni a terroristákat. Persze ahhoz túl gyávák, csecsemőket gyilkolni nem!

A másik dolog, hogy mégis hová mennének azok a nyomorultak, mindenük az a kis viskó, ahol élnek.


Vendég

#248 Re: Re:

2014-07-28 14:16:10

#246: En - Re

Tegyük fel, hogy nem hazudsz!

Cédulát megkapják a civilek, elengedi őket a gaz fogvatartójuk, aki aztán ott várja, hogy a világ legerkölcsösebb gyilkosai rommá lőjék a lakóházat. Na most akkor, telibe találják a gaz fogvatartót. Oszt kihúzzák a romok alól, ennyi. Mert a gaz fogvatartó meg várja ottan, hogy szakadjon már rá az épület.

Nem, nem, ez is a fizikai megsemmisítés része. Ez a csatolmány a zsidó terroristák részéről. Abba a házba már nem költözik senki. Vagy mert legyilkolták őket a zsidók, vagy mert fel kéne újra építeni. De hát arra a kis időre minek....hiszen Izrael nem nyugszik.


Vendég

#254 Re: Re:

2014-07-28 20:59:59

#246: En - Re:

Ha ott marad a terrorista, akkor őt is halomra lövik. Ha elemnekül, akkor felesleges a házakra lövöldözni. Itt valami nagyon bűzlik ebben a "bizonyítvány magyarázatban" .