Szabjunk gátat a pornónak!

Quoted post

Saulus.Pal

#15 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-17 10:33

#14: - Re: Re: Re: Re:

"A linkelt kutatás semmit nem mond a pornó káros hatásáról."

Kérlek, olvasd már el!

"Te javaslod, hogy tiltsuk be a "pornót", mert ettől a társadalom globális mentális egészségének, boldogságának a javulását várod."

Olyan dolgokat keversz itt össze, amiknek semmi közük egymáshoz. Semmi ilyesmit nem írtam a petícióvóban. Önmagában a betiltása nem oldja meg az összes problémát. De ilyen alapon amúgy akkor semmi mellett ne álljunk ki, mert más gondokon nem segít.

"A netforgalom-tartalom-keresés statisztikák szerint az erotikus tartalom a net 5-8%-át teheti ki..."

Bár én kérésedre küldtem hivatkozást, tőled nem kapok, csak számokat, de alátámasztás nélkül... Na mindegy, tegyük fel, hoyg nem légből kaptad. Itt megint csak azt mondom, hogy össze-vissza van keverve minden, csak hogy alátámaszd magad. Ha a net 5%-a erotikus, akkor csak minden 20 oldal az... Remek, így tényleg nem gáz.

"Az alkohol ennél nagyobb társadalmi probléma, mégse akarjuk betiltani."

Itt hívnám fel a figyelmedet, hogy még mindig nem értesz. A te példádnál maradva: nem az alkoholt akarom betiltani, hanem az alkoholizmust.

"...nudista strand, vagy a Dávid szobor? A fehérneműt reklámozó óriásplakát?"

pl. én nem tudom eldönteni, hogy az-e. Érdekelne a te véleményed pl. erről a három dologról.

Beírtam a keresőbe, hoyg pornó, de sehol nem dobta ki ezek közül egyiket sem. Akkor most miről beszélünk?

Ha továbbra is ennyire elbeszélsz mellettem, akkor sajnos nem fogok tudni neked válaszolni. Kérlek, hoyg figyelj arra, amiket leírok, ha komolyan meg akarod vitatni ezt a dolgot.


Válaszok


Vendég

#16 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-22 13:41:17

#15: Saulus.Pal - Re: Re: Re: Re: Re:

"Kérlek, olvasd már el!"

természetesen elolvastam. Én nem találtam benne egyetlen egy olyan sort sem, ahol arról lenne szó, hogy a pornó _káros_.  Nem a függés, hanem a pornó. Van benne ilyen utalás? Igen/nem

"A te példádnál maradva: nem az alkoholt akarom betiltani, hanem az alkoholizmust."

Én úgy értelmeztem, hogy te a pornográfiát akarod betiltani, és nem pl. a függőket akarod kényszerkezelni. Konkrétan mit is akarsz tiltani? konkrétan!

"Akkor most miről beszélünk?"

Te komolyan a gugli találati statisztikái alapján fogod egy _dologról_ eldönteni, hogy tiltani kell-e? A latex-pornó kapcsolat 340 ezer találatot eredményez. A teljes gumiipart be fogod tiltani?

És igen, tényleg érdekel, hogy a felsorolt példákat tiltani akarod-e? Igen/nem

"Kérlek, hoyg figyelj arra, amiket leírok, ha komolyan meg akarod vitatni ezt a dolgot."

Hát ez bizony nagyon nem így megy. Nyilvános szerepet vállalsz, kiállsz egy dolog mellett, az akaratodat a törvény erejével akarod másokra rákényszeríteni, miközben a legelemibb kérdésekre sem vagy képes, vagy nem akarsz válaszolni. Ez nem kiállás, hanem hiszti.