Összefogás az "Alakor" pavilon ellen

Quoted post

EmeOL

#74 Re:Fogalomzavar?

2014-06-04 23:04

#69: lássatok tehenet -

Náci diktatúra tervezte ezt a Alakor förmedvényt? Nevetséges.
A teljesen elhibázott és csak beteg fantáziával idevaló sámándob  szimbólunrendszere láthatólag szándékosan lett eltorzítva:
---- Nagy kör, benne egyenlüszárú kereszt. A rpvásírás ÁBC-ben azz F betü jele. Mint szimbólum, ősi jelentése föld.Esetünkben anyaföld, ha úgy tetszik maga az ország.

---- Fejtetetőre állított kereszt. A sátánista szimbólunrendszerben a megsemmisített kereszténység, a legyőzött Krisztus szimbóluma.

---- A kör tetején mutatott szimbólum, a sámándobokon az életfa jele de itt egyeneszszárú 6 mellékágú messiási Menorah-t szimbolizál. Ezt onnan tudjuk, hogy a kör közepén a Menorah talpat kapott,  felfelé homorító körszegnemst, ami semmilyen sámándobon sem található, csak éppen itt. Rá lehet keresni a Google-on Menorah-kra és ott nagyon soknak ilyen köríves talpa van.

Ezekkel még nem merűlt ki az Alakor beteg szimbólikavilága, de már ebból is teljesen nyilvánvaló a kódolt antimagyarizmus.

Engem már csak az érdekelne, hogy ennyire hülyének néznek minket magyarokat, hogy mi majd mindezt nem vesszük észre?

Válaszok

balali

#77 Re: Re:Fogalomzavar?

2014-06-05 06:54:41

#74: EmeOL - Re:Fogalomzavar?

Teljes mértékben egyetértek veled EmeOL. Érdekes, hogy az "eredeti" tervrajzon (amire szavazni lehetett) nem pontosan úgy néz ki a homlokzat, mint a "megvalósításra javasolt" tervrajzon. Ott a "menora" szimbólum helyett valóban egy ősmagyar "életfa" szimbólum látható. Vajon miért történt ebben változtatás???