Mondj nemet az ócsai minta-rezervátumra!

Quoted post


Vendég

#12

2011-08-11 17:15

Ez egy elmebeteg személy még elmebetegebb elképzelése.Költözzön oda a fideSS majd 1 év múlva cserélünk.Ja de nem több milliós havi jövedelemből,hanem annyiból amit ott tudnak megkeresni!!!!!!! Undorító mocskos banda!!!!!!!

Válaszok


Vendég

#74 Re:

2012-01-04 12:59:49

#12: -

Mi az undorító abba ha valakit nem az utcára tesznek, hanem fedél lesz a fejük felett.Én csak egyet nem értek miért kell azt a kormányt mocskolni aki megpróbálja azt renbe tenni amit az előző kormány nem elrontott, hanem tönkre tett!!!!!!.Sajnos még mindig elég sok a primitiv gondolkodású ember ebben az országban.De hála Istennek még sincsennek már annyian,hogy ők döntsenek!Nagyon remélem,hogy soha többé az életben míg létezik ez a kis Magyarország a Gyurcsányista továbbá az MSZP "kis rétegű rajogó tábora"-val együtt már semmi más nem lesz a jövőben mint LEVEGŐ!!!!

De ahogy olvasom emberi hozzá állásotokat, szívesebben néznétek az embereket a híd alatt,az utcán úgy,hogy még a bedőlt hitelük kamatát is cipelik a vállukon.Válaszoljatok ki is az elme beteg?Volna számotokra egy javaslatom.Változtassátok meg a neveteket Sátánistáknak. Ámbár rájuk nézve is csak szégyenfolt  lennétek ,ugyanis rajtuk is túl tesztek.A köpönyeg forgatás viszont nagyon jól áll nektek!De hát szégyen foltnak is kell valakiknek lennie.