Kártérítés követelése a Trianoni békediktátum miatt.

Quoted post

Bubala

#78 Fejlődés

2014-05-27 19:15

Na ha adna valami bolond pénzt, akkor lenne miből megnyitni egy új Lipótmezőt Magyarországon, mindazoknak, akik aláírnak egy ekkora idétlen baromságot! Hogy ennyi idióta, soviniszta és a történelmet torzító barom él bárhol, az igazi "Nemzeti Szégyen"! A Stadionos viktortól és a koszos bagázstól kellene kunyerálni inkább, abból a sok száz milliárdból, amit elrabolnak maguknak és seggnyalóiknak a magyar emberektől.

Válaszok

Monarchia

#82 Re: Fejlődés

2014-05-28 11:41:39

#78: Bubala - Fejlődés

Ha nem értesz egyet, jogod van mellőzni, de nincs jogod lebarmozni azokat, akik egyet értenek, hogy a mostani Magyarország hivatalos neve csak ez lehet

CSONKA -MAGYARORSZÁG.

Erről hatalmasaink rendre elfeledkeznek. Sőt, kackiás bajszú külügyérünk nem átallotta azt nyilatkozni a nemzetközi sajtónak, hogy a" magyar nemzet megbarátkozott Trianonnal". Kikérem magamnak, hogy megkérdezésem nélkül helyettem nyilatkozzon. Én bizton nem békéltem meg, sőt a gyerekeim se.

Ha valamit nem hánytorgatunk fel, akkor a győztesek és a nyertesek röhögnek továbbra is markukba, mint eddig tették! Lelkiimeret furdalásukat Benes dekrétumokkal, falurombolásokkal, jelképek  és nyelvünk tiltásával próbálják nyugtatni. Ideig óráig  sikerül is, de a végső ítélőszék remélem nekünk ad igazat és elégtételt szolgáltat. De sohasem lehet elfogadni!

Nem Orbánt kell szidni! Most volt a választás. s nicsak helyzetbe hozta a nemzet azon része amelyet megvezetett. Mi föztük, meg kell enni.

De. elégedetlenségünknek hangot kell adni mindenben, melynem egyik módja a petíció. Hátha  valamelyik ellenzéki alakulat felvállaja és népszavazásra gyűjt? Már pedig akkor nem térhet ki előle a hatalom s szint kell nemi  vallani. S lehet hogy az derül ki, Ők is csak a háttérhatalom emberei, úgy mint voltak Kádárék "utánpótlása a harcban", hisz alatta tanulhattak nyugaton ösztöndíjjal, egy olyan államban, ahol csoportvezető kinevezéshez is   az üzemi , a települési pártbizottság jóváhagyása kellet! Gondolkodjunk!

 


Vendég

#85 Re: Fejlődés

2014-05-28 17:49:31

#78: Bubala - Fejlődés

Papi !!

 

Úgy érzem el vagy egy kicsit vakulva !!!!!