Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post

Gyuri49

#12 Re: Köves Slomo

2014-04-25 12:53

#4: - Köves Slomo

úgy vagy te köves slomo, ahogy én vagyok János Pápa!

 

De nem ezért válaszolok a "felvetésedre", hanem azért, mert azt tapasztalom, hogy lila gőzötök sincs arról

mit is jelent az a szó, hogy CION, CIONISTA! A YouTube egyik kisfilmjénél egyetlen értelmes ember jutott el oda, hogy megnézte, ugyan mit is tartalmaz ez a kifejezés! Látom, neked csak "dicsérő" szavak jutnak róla eszedbe!

Kedves barátom, ha te akkora nagy hazafinak tartod magad, hogy így kikelsz a szélsőjobbot érintő vádak miatt, akkor kérlek hidd el, hogy te is cionista vagy (én is az vagyok, csak nem a csőcselék kategóriából, ahogy te!), vagyis én is hazafi vagyok,  mert kedves barátom a cionista bizony azt jelenti, hogy a zsidó emberek szeretik, féltik a hazájukat, ha kell akár fegyverrel is hajlandók megvédeni! Te hogy vagy ezzel? Te is megvédenéd a hazádat (ha van egyáltalán hazád?) Magyarországot, a Magyar Köztársaságot? Mert ha igen, akkor te is cionista vagy! Így aztán eljutottunk oda, hogy saját magadat pocskondiázod! :-)

 

Még annyit: dr. Dániel Péter nagyobb hazafi mint a neten és országban fellelhető összes szélsőjobbos együttvéve! Őt, a te szemét elvbarátaid elüldözték a hazájából, de még ott is érdekli a hazája, Magyország, a tisztességes  magyar emberek sorsa! Tudod, megmondom őszintén neked: ha engem a nemzetem, a hazám sorsa iránt érzett aggodalom miatt elüldöztek volna, akkor én magasan tojnék arra az országra és csak annyit mondanék: ött dögöljön meg az összes tetű alak aki a kirekesztésben leli az örömét, aki meg akarja határozni, hogy ki a magyar és ki nem az!

 

Befejezésül: olyat írok, amit tudom nem fogsz elhinni, de pedig igaz: a zsidók előbb éltek itt a Kárpát Medencében mint az őseink! Ugyanis, a rómaiakkal jöttek ide, mert jó, sőt kiváló katonák voltak és idehozták a családjaikat is!

 

Akkor kérdezném az igen tisztelt befogadónak mondott elvbarátaidat: ki fogad be és kit?

 

Válaszok


Vendég

#15 Re: Re: Köves Slomo

2014-04-25 17:54:26

#12: Gyuri49 - Re: Köves Slomo

Nagyon jó válasz volt, egyetértek vele.

Ez bunkó, műveletlen szélsőjobbos ráadásul visszaélt Köves Slomo nevével.


Vendég

#23 Re: Re: Köves Slomo

2014-05-18 19:29:43

#12: Gyuri49 - Re: Köves Slomo

Kedves Gyuri 49.  Gratulálok, a turelmetdhez,és ilyen finoman elemezted ennek a jobbikos bunkónak, a valós tényt. De hisz ilyen hosszu szoveget ,felesleges irni nekik,mert rovid az agyuk,nem fejlodott ki eléggé,igy fel sem tudják fogni ezeket a dolgokat.Élo organizációk ,semmi mások. A zirásoddal maximálisan egyet értek.   Maradok tisztelettel  CIONISTA Gábor.