Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Quoted post
Gyuri49 |
#12 Re: Köves Slomo2014-04-25 12:53úgy vagy te köves slomo, ahogy én vagyok János Pápa!
De nem ezért válaszolok a "felvetésedre", hanem azért, mert azt tapasztalom, hogy lila gőzötök sincs arról mit is jelent az a szó, hogy CION, CIONISTA! A YouTube egyik kisfilmjénél egyetlen értelmes ember jutott el oda, hogy megnézte, ugyan mit is tartalmaz ez a kifejezés! Látom, neked csak "dicsérő" szavak jutnak róla eszedbe! Kedves barátom, ha te akkora nagy hazafinak tartod magad, hogy így kikelsz a szélsőjobbot érintő vádak miatt, akkor kérlek hidd el, hogy te is cionista vagy (én is az vagyok, csak nem a csőcselék kategóriából, ahogy te!), vagyis én is hazafi vagyok, mert kedves barátom a cionista bizony azt jelenti, hogy a zsidó emberek szeretik, féltik a hazájukat, ha kell akár fegyverrel is hajlandók megvédeni! Te hogy vagy ezzel? Te is megvédenéd a hazádat (ha van egyáltalán hazád?) Magyarországot, a Magyar Köztársaságot? Mert ha igen, akkor te is cionista vagy! Így aztán eljutottunk oda, hogy saját magadat pocskondiázod! :-)
Még annyit: dr. Dániel Péter nagyobb hazafi mint a neten és országban fellelhető összes szélsőjobbos együttvéve! Őt, a te szemét elvbarátaid elüldözték a hazájából, de még ott is érdekli a hazája, Magyország, a tisztességes magyar emberek sorsa! Tudod, megmondom őszintén neked: ha engem a nemzetem, a hazám sorsa iránt érzett aggodalom miatt elüldöztek volna, akkor én magasan tojnék arra az országra és csak annyit mondanék: ött dögöljön meg az összes tetű alak aki a kirekesztésben leli az örömét, aki meg akarja határozni, hogy ki a magyar és ki nem az!
Befejezésül: olyat írok, amit tudom nem fogsz elhinni, de pedig igaz: a zsidók előbb éltek itt a Kárpát Medencében mint az őseink! Ugyanis, a rómaiakkal jöttek ide, mert jó, sőt kiváló katonák voltak és idehozták a családjaikat is!
Akkor kérdezném az igen tisztelt befogadónak mondott elvbarátaidat: ki fogad be és kit?
|
Válaszok
Vendég |
#15 Re: Re: Köves Slomo2014-04-25 17:54:26#12: Gyuri49 - Re: Köves Slomo Nagyon jó válasz volt, egyetértek vele. Ez bunkó, műveletlen szélsőjobbos ráadásul visszaélt Köves Slomo nevével. |
Vendég |
#23 Re: Re: Köves Slomo2014-05-18 19:29:43#12: Gyuri49 - Re: Köves Slomo Kedves Gyuri 49. Gratulálok, a turelmetdhez,és ilyen finoman elemezted ennek a jobbikos bunkónak, a valós tényt. De hisz ilyen hosszu szoveget ,felesleges irni nekik,mert rovid az agyuk,nem fejlodott ki eléggé,igy fel sem tudják fogni ezeket a dolgokat.Élo organizációk ,semmi mások. A zirásoddal maximálisan egyet értek. Maradok tisztelettel CIONISTA Gábor. |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3290 Létrehozva: 2025-07-11
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2006 Létrehozva: 2025-07-10
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
541 Létrehozva: 2025-07-16
‘Kuss’nál kuss!
1259 Létrehozva: 2025-07-01
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
414 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1756 Létrehozva: 2025-06-30
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
455 Létrehozva: 2025-07-08
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
150 Létrehozva: 2025-07-14
A kassai magyar oktatás jövője
757 Létrehozva: 2025-07-04
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
147 Létrehozva: 2025-07-09
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
333 Létrehozva: 2025-06-30
Védjük meg falunk élővilágát – kérjük a kémiai szúnyogirtás leállítását és a biológiai módszerek bevezetését Nyúl községben!
87 Létrehozva: 2025-07-11
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
65 Létrehozva: 2025-07-16
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4786 Létrehozva: 2025-06-09
Füstmentes koncerteket akarunk!
41 Létrehozva: 2025-07-14
Tiszta levegőt Százhalombattán és környékén! Átlátható tájékoztatást és valódi intézkedéseket kérünk az olajfinomító ügyében!
121 Létrehozva: 2025-07-04
Petíció a Ferencváros Angyal utca és környezetének forgalmi túlterhelése ellen
87 Létrehozva: 2025-07-02
Felszólítás a Magyar Kormányhoz: Szüntesse meg a diplomáciai kapcsolatokat Izraellel, amíg a népirtás tart!
34 Létrehozva: 2025-07-14
Teyföl Teybegríz
100 Létrehozva: 2025-06-17
Legyen ivókút a József téren!
149 Létrehozva: 2025-07-01