Tiltakozás a kormány tankönyvlistája ellen

Quoted post

Kwizda

#113

2014-04-18 18:01

Tisztelt Hozzászólók!
Lehet zsonglőrködni a tankönyvcsomagok árával,de nem ez a lényeg. A Mozaik Kiadó teljes joggal lép fel az összes törvényes eszközzel érdekei védelmében,hiszen éppen kiváló ,díjazott,kitüntetett tankönyvei bizonyítják teljesítményüket.
Hogyan védjük meg mi, szülők, tanárok a gyerekeink, az oktatási rendszer érdekeit? Nagyon úgy néz ki, hogy ez a petíció is kezd kifulladni, és nem ismerek olyan petíciót, ami ebben a formában a döntéshozókat eltántorította volna szándékaitól.Sokkal határozattabb és főleg összehangolt fellépésre lenne szükség. Ajánlom mindenki figyelmébe az Origó riportját a Kishantosért éhségsztrájkoló Krisna-hívővel, akinek szelíd, megfontolt szavai fontos üzenetet jelentenek.Fel kellene már hagynunk ezzel végtelenül fásult, közönyös, mindent eltűrő mentalitással!

Válaszok

Bizony!

#114 Re:

2014-04-18 19:10:16

#113: Kwizda -

Sajnos egyet kell értenem az előttel szólóval. Figyelve a statisztikát, tulajdonképpen minden nap megfeleződik az aláírók száma. Ez még hamarabb ki fog fulladni, mint az előző közoktatási petíció.

Mozaik Kiadó????? Azon gondolkodom, hogy kinek van útjában ez a remekebbnél remekebb tankönyveket produkáló  kiadó.

A jelenlegi történelem sorozatuk megjelenésekor ott lehettem az elsők között a bemutató konferencián. Nagy szakértelemmel válogatták a tankönyvszerzőket, grafikusokat stb.

Azóta egyetlen egy színvonalas képzésen vehettem csak részt.

Most már nem csak én nem járhatok minőségi képzésekre, de a minőségi tankönyvekből sem taníthatok????