Tégy a szexista reklámok ellen

Quoted post

szerintem is

#115 Re: szerintem is -válasz-

2014-04-07 13:17

#112: Bubu - szerintem is -válasz-

"Tudtommal Nietzsche férfi volt. Mi a francot tudhat zseniálisan a női természetről?!" - írtad.
Tudod Bubu az emberiségnek az is egy fontos tulajdonsága, hogy még olyan dolgokat is képes megismerni és megérteni, amit saját maga nem élt meg közvetlenül. A világból nem csak annyi, az a kis darabka létezik ami az orrod előtt van és közvetlenül meg is tudod érinteni. Pl. egy állatidomár se volt még soha oroszlán, mégis egész jól érti és kiszámíthatóan kezelni tudja a viselkedésüket.
Amit írtál a feljebb idézett mondatban, árulkodik rólad. Ettől fogva le is nulláztad, érvényteleníted magad. A saját alapelved értelmében hogy írhatsz akkor te meg férfiakról, ha te még soha nem voltál férfi? De még csak másik nő se voltál még, úgyhogy...
El is köszönök tőled, a további véleményeidet ezek után még csak elolvasnom se érdemes.

Válaszok

Bubu

#121 Re: Re: szerintem is -válasz-

2014-04-09 10:34:23

#115: szerintem is - Re: szerintem is -válasz-

Én nem írtam a férfiak természetéről semmit! A kettős mércéről beszéltem, ennek hatásáról is, és azt írtam, hogy amit lehet az egyik nemnek, azt lehet a másiknak is, és ebben semmi itélkezés nem volt! Valamit nagyon rosszul értelmeztél!

"A világból nem csak annyi, az a kis darabka létezik ami az orrod előtt van és közvetlenül meg is tudod érinteni."Igen, pl Te is elolvashatnád: Kurt Tepperwein: Szellemi törvények című könyvét... Mert ugyebár ezt sem látjuk, mégis hat ránk!

"Amit írtál a feljebb idézett mondatban, árulkodik rólad." -Hát ugyanezt tudom én is rólad elmondani...

Másik: elsősorban Te használsz az én felfogásomra különböző lealacsonyító jelzéseket, nem én a tidre... én nem mondtam rád azt, hogy nem tudsz gondolkodni, bemagoltad, zagyvaság, le nulláztad magad stb. -ha már az intelligenciánál tartunk...