Tégy a szexista reklámok ellen

Quoted post

the justice

#114

2014-04-07 00:29

Ejha. Ezek mind súlyosan szélsőséges, radikális patriarchák voltak. Ha iskoláinkban ilyesmit tanítanak, az bizony nem jelent mást, mint hogy államilag támogatott a RADIKÁLIS PATRIRACHIZMUS és nőgyűlölet. Gondolkozzunk, emberek.

Válaszok

szerintem is

#116 Re:

2014-04-07 13:27:14

#114: the justice -

Csak másfél percem van, ezért csak gyorsan...

Ha Madách és társai ilyeneket mondtak, akkor hülyeségeket beszéltek. Azért az sem mellékes, hogy ezt mikor, melyik korban mondták. De az iskolákban nem is ezeket a hülyeségeiket tanítják. A magam részéről elhatárolódom ezektől a kijelentéseiktől.

Viszont érdemes vigyázni az ilyen példákkal.

Vegyük pl. Simone de Beauvoirt. Ő a jelenbe nyúló legközelebbi múlt oszlopos feminista ikonja. A mai feminizmus egyik fő ideológusa. Olyan valaki, akit a mai feministák a példaképüknek tekintenek és követnek. Része van a gender elmélkedés megalkotásában is, amit ma hazánkban is egyetemeken tanítanak.

Ismerkedj meg vele:
"Biszexualitását nyíltan vállalta.[7] Miközben tanárként dolgozott, számos kiskorú lány volt a szeretője...Később Simone De Beauvoir - más francia értelmiségiekkel egyetemben - egy petícióban kérvényezte, hogy Franciaországban töröljék el a szexuális beleegyezési korhatárt, aminek eredményeként gyermekekkel is lehetett volna szexuális kapcsolatot létesíteni."

"Bírálói őt teszik felelőssé azért, hogy a feminizmus a második hullámában kifejezetten férfiellenes, anyaság és családellenes irányt vett."

https://hu.wikipedia.org/wiki/Simone_de_Beauvoir

Tehát ha iskoláinkban ilyesmit tanítanak, az bizony nem jelent mást, mint hogy államilag támogatott a pedofília szabad gyakorlását követelő RADIKÁLIS FEMINIZMUS és férfigyűlölet. Gondolkozzunk, emberek.