4-es metró kontra 153-as busz

Quoted post

Várday

#40 Re:

2014-04-05 13:03

#36: pesti srác -

Kedves Pesti srác!

Te szálltál át már úgy, hogy kerekesszékben ülsz? Próbád ki és írd le utána a véleményed. (nem azért írom, mert kerekesszékes lennék!)

A 4-es metró gondolata és útvonala a 70-es évek ötlete volt, az akkori városhoz igazodva. Több, mint 40 év múlva valósult meg. A 40 év alatt a város teljesen megváltozott - a 4-es metró vonala viszont a 70-es évek tervei szerinti útvonalon készült el... És még Te írod, hogy nem kell maradinak lenni???   Várday Dorka

U.i.: Hogy nem vállalod a neved? Az is csak Téged minősít.

 

Válaszok

pesti srác
Vendég

#43 Re: Re:

2014-04-06 12:38:08

#40: Várday - Re:

azt majd én eldöntöm, hogy vállalom-e a nevem vagy sem, semmi közöd hozzá, mindenféle következtéseket levonni pedig szimplán hülyeség.
én csak leírtam a véleményem a dologgal kapcsolatban, TESSÉK ELFOGADNI!
amúhy meg ami a metró vonalvezetését illeti, látszik rajta (ahogy azt többször el is mondták) hogy ELSŐ szakasz. Vagyis lesz folytatás, ami idő kérdése csupán. Nem vagyok döntéshozó (te sem), ilyen dolgokba nem szólhatok bele. Ha vissz akarjátok állíttatni a buszt, inkább az önkormányzaton keresztül próbálkozzatok, addig, amíg eredményes nem lesz.

meg most néztem meg, a 88-as busz a Gazdagréti úttól megy a Móriczra, az nem jó? Ráadásul pár hónapon belül 100°alacsonypaldós lesz a járat




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...