Állitsuk meg az indokolatlan állat altatásokat!

Quoted post


Vendég

#21 Re: 17-es

2014-03-18 12:57

#20: - 17-es

Azért nem ugyanaz a kettő! Amíg egy anyának nem nevezhető némber egész életében produkál 10-15 gyermeket, egy kutya hatványozottan szaporodik, az utódai és azok utódai is egy éves koruk elérése előtt szaporodóképesek.

Rendben! Megállítod a kivégzéseket. Mit csinálsz a folyamatosan újra termelődő kutyákkal. Hová teszed őket? Egy idő után nem lesz hova... már most sincs hová.

Szerintem a nagy peticio gyártás hevében a lényeg elsikkad! 17-esnek igaza van, meg feljebb is mondta már valaki, az alap gondot kell kezelni, nem a gyepmesteri telepekkel hadakozni.

Csak egy jogszabály kéne, amiben előírják kötelezően az ivartalaníttatást és a meglévő, valamint az új jogszabály keménykezű betartatása.

Válaszok


Vendég

#22 20Re: Re: 17-es

2014-03-18 18:33:31

#21: - Re: 17-es

Bocsika,de ugyan az.Mutatja a te hozzászólásod.Nem állatvédelemről beszéltek,hanem csak tépitek a szót.Mit bánt téged a petíció "gyártás" ahogy írod?Ki tart vissza hogy te is csinálj egyet?Nehéz lehet elképzelni,hogy valaki komolyan gondolja amit leír.Nem kell csatlakozni olyasmihez,amvel nem értessz egyet.De nem hiszem hogy lenne itt helye a tiedhaz hasonló hozzászólásoknak.Nem nehéz elolvasni a lényeget,már ha valaki tud olvabni.De elmondom még egyszer,lassan.A gyepmesteri telepeken,a sintértelepeken,egézséges állatok kivégzése folyik.Néha még kölyköké is.Előfordul hogy az ott dolgozok,kedvtelésből,szórakozásból ölik öket.És ennek véget kell vetni.Nem értetek vele egyet?Mindenkinek joga van hozzá.Esetleg írj egy peticiót,ami az állatok kivégzése mellett szól.Vajon hány épeszű ember írná alá?