Állitsuk meg az indokolatlan állat altatásokat!

Quoted post


Vendég

#22 20Re: Re: 17-es

2014-03-18 18:33

#21: - Re: 17-es

Bocsika,de ugyan az.Mutatja a te hozzászólásod.Nem állatvédelemről beszéltek,hanem csak tépitek a szót.Mit bánt téged a petíció "gyártás" ahogy írod?Ki tart vissza hogy te is csinálj egyet?Nehéz lehet elképzelni,hogy valaki komolyan gondolja amit leír.Nem kell csatlakozni olyasmihez,amvel nem értessz egyet.De nem hiszem hogy lenne itt helye a tiedhaz hasonló hozzászólásoknak.Nem nehéz elolvasni a lényeget,már ha valaki tud olvabni.De elmondom még egyszer,lassan.A gyepmesteri telepeken,a sintértelepeken,egézséges állatok kivégzése folyik.Néha még kölyköké is.Előfordul hogy az ott dolgozok,kedvtelésből,szórakozásból ölik öket.És ennek véget kell vetni.Nem értetek vele egyet?Mindenkinek joga van hozzá.Esetleg írj egy peticiót,ami az állatok kivégzése mellett szól.Vajon hány épeszű ember írná alá?

Válaszok


Vendég

#23 Re: 20Re: Re: 17-es

2014-03-19 09:08:21

#22: - 20Re: Re: 17-es

Ez tüntei kezelés! Az alapoknál kell kezdeni: Felelős állatartás!

Be kell vezetni a kötelező ivartalanítást és ezt keményen be is tartani és pár év múlva sem menhelyre, sem gyepmesteri telepre nem lenne szükség.

Fekete Mária

#25 Re: 20Re: Re: 17-es

2014-03-25 09:38:47

#22: - 20Re: Re: 17-es

A tüneti kezelése a problémáknak nem állatvédelem! Kétségbeesett kepesztés, hogy a problémát oldjuk meg, de ettől az alapprobléma nem fog megoldódni.

Kötelező ivartalanítás, a nyilvántartásba történő bejelentések szigorú ellenőrzése, ennek kiterjesztése a macskákra is, ez az egyetlen valóban előre vivő megoldás.

Azzal, hogy jobban érzed magad, hogy a kutya a sintértelep kenneljéből átkerül egy állatmenhely kenneljébe és ott vegetál, míg el nem múlik az élete, nem megoldás, ez csak neked megnyugtató és nem az állatnak!

Ott kell kezdeni a megoldást, hogy megakadályozzuk a folyamatos újratermelődését a kóbor állatoknak. A többi csak önámítás!