Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Quoted post

eastern sugar
Vendég

#98 Re: legalább a Lolitát ne

2014-03-15 11:26

#85: alfredappel - legalább a Lolitát ne

ez így tökéletes, nekem nem is kell hozzászólást írnom. :)

a petíciót aláírtam, és fontosnak tartom, hogy legalább az úgynevezett liberális média ne csak a férfiak játszótere legyen, ahol mindig az van rendben, amire a szerzőnek éppen feláll. hovatovább nevetségesnek tartom, hogy a mindennamű rasszizmusra, antiszemitizmusra, homofóbiára stb ugró magyar narancs bármilyen szexista tartalmat közölhet, a szexizmus csak akkor baj, ha fideszes szájából jön ki, ha a mi kutyánk kölyke, és nekünk éppen feláll, akkor minden oké, és nincs itt kérem semmi probléma.

elkötelezett feminista vagyok. de a petíciónak az  mondata, hogy "a férfiak jó része tekint szexuális tárgyként a kislányokra", hát bocs, de bazmeg. úgy is mondhatnám, ne legyünk meglepve, hogy a férfiak jó részét ezzel a súlyosan igazságtalan szöveggel az egész, rettentően fontos témától csak elidegeníteni lehet.

Válaszok

a.férfiak.jó.része

#130 Re: Re: legalább a Lolitát ne

2014-03-16 22:58:32

#98: eastern sugar - Re: legalább a Lolitát ne

"elkötelezett feminista vagyok. de a petíciónak az  mondata, hogy "a férfiak jó része tekint szexuális tárgyként a kislányokra", hát bocs, de bazmeg. úgy is mondhatnám, ne legyünk meglepve, hogy a férfiak jó részét ezzel a súlyosan igazságtalan szöveggel az egész, rettentően fontos témától csak elidegeníteni lehet."

Kedves E.S., a "jó része" nem azt jelenti, hogy mind, de még azt sem, hogy a nagyobbik része - csupán annyit, hogy számottevő, nem elhanyagolható hányada. (ciki, mikor valaki nem ért magyarul és ebből a helyzetből támadja azt, aki igen)

Azon a mai Föld bolygón, ahol a legsűrűbben lakott, teljes Ázsia és Afrika földrészeken mindennapos, tömeges és hagyományos a 8-12 éves gyereklányok felnőtt férfiakhoz hozzáadása, ahol 3 nap alatt csak Magyarországról 40 ezren kattintanak az újonnan feltöltött gyermekpornográf felvételre (ahogy azt bécsi nyomozók sikeresen felgöngyölítették), ahol a 80 milliós Thaiföld a gyermekprostitúcióért odajáró gazdag nyugat-európaiakból akar megélni, (és akkor még a szomszédos Kambodzsáról, Taiwanról, Kínáról és Óceániáról nem szóltunk), ahol csak Olaszországból évente 1 millió repülőjegyet vesznek csak a brazil gyermekprostituáltak felkeresésére, ahol a kelet-európai gyermeklányok évente 100 ezrével tűnnek el nyom nélkül, ahol a német határ melletti falvak házainak ablakaiban meztelen kisgyerekek várják a gazdag német klienseket, ott meglehetősen jogos az észrevétel, hogy "a férfiak jó része szexuális tárgyként tekint a kislányokra" - és akkor cselekedetek szintjén még nem is említette ezt a förtelmet.

A valóban jó érzésű férfiak nevében állítom, hogy ők ezt szégyellik - és nem a róla szóló helytálló fogalmazást sérelmezik. Nem fognak emiatt elidegenedni a témától, mert amikor ennek a jóváhagyott, suba alatti mentalitásnak a végein világviszonylatban évente sokmillió gyermek förtelmes szenvedése és gyakorta a kínhalála áll, akkor ez az orvoslandó  probléma és nem az ő jóhírük. Aminek ha valami, akkor százszor inkább maga ez a tény árt - és nem a kimondása !

A petíció pedig íródhatott volna akárhogy, az itt lihegő, csak a feministák szidalmazásáig terjedő eszű csürhe így se, úgy se értené a lényeget.

Szigeti Verának tőlem is mély respect ezért a kiállásért, a blogért. Ezt a disznóságot már éppen ideje lesz felszámolni, nem pedig béketűréssel asszisztálni hozzá és a következményeihez.