Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Quoted post

Lóhering, a fattyúlovag

#1 Engem gyíkká változtatott...

2014-03-12 23:13

NB Szigeti Vera!
"...a nevelőapja elrabol és rendszeresen megerőszakol..."
Ha valaki nem olvasta Nabokovot (vagy _ENNYIRE_ funkcionális analfabéta) az inkább keressen szakértő segítséget.
A "...az európai nők 27%-a szenvedett el valamiféle szexuális visszaélést 15 éves kora előtt..." című elmebaj akkor se igaz, ha idevesszük azokat a "viszaéléseket", amikor az óvodáskorúak papás-mamást vagy orvososdit játszanak.
A többi baromságot meg inkább hagyjuk.
(igen, szakmányba erőszakolok gyereklányokat, naponta verem laposra a feleségemet és 9 kiskorú leánygyermekemet. Azért csak ennyit, mert a 10 év fölöttieket már eladtam kuplerájokba)

Válaszok

Tompika

#15 Re: Engem gyíkká változtatott...

2014-03-13 16:10:41

#1: Lóhering, a fattyúlovag - Engem gyíkká változtatott...

A 27%-os adat nem "elmebaj", hanem az Európai Unió legfrissebb kutatásának eredménye. Egyébként: ha 5%-kal fordulna csak elő, akkor is ugyanolyan problémás lenne, hogy valaki dicsőíti a kislányok filmipari szexualizálását. De érdekes, hogy ilyen minősítésre ragadó indulatot vált ki egy statisztika valakiből.

Az egészen kis gyerekeknél az őket ért lelki trauma többek között újrajátszás formájában jelenik meg. Kisgyerekek pl. közösüléses mozdulatokat kizárólag akkor imitálnak, ha vagy pornót nézettek velük, vagy részesei voltak szexuális visszaélésnek. Az, hogy "orvososdinak" van bagatellizálva egy gyerek segítségkérése, külön elgondolkodtató, de persze már Freud óta igény van a gyermekekkel szembeni szexuális visszaélés eltussolására.