Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#2865 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-18 10:10

#2859: - Re: Re: Re: Re: Re:

A féken tartás eszköze az is hogy nem engedélyezik az akác további telepítését! Továbbá sok helyen az akác letermelése után kötelező fafajcserét írnak majd elő. Itt van a kutya elásva!  Akkor miről is beszélünk?  25-30év alatt meg lehet így szabadítani-takarítani az akácállományoktól az országot szépen sunyiban egy vágásforduló alatt! Mindezt más pénzén ,mert pl. kötelező lesz az erdőgazdálkodóknak nagyonsok helyen az országban ezt betartani. Akit meg ez nem érint,az sem lehet boldog az alföldön,mert ott meg gyepet akarnak az akác helyére!

Továbbá a legjobb totális gyomirtószer hatóanyagának is a betiltását fontolgatja az eu. ! SZerinted így majd hogy lesz féken tartva? Kézierővel,ja,majd sok munkaárő lesz foglalkoztatva,de kinek a pénzén?  Államén? Tiéden,enyémen?  Miről beszélünk?

Vagy szép sunyiba visszaszerzik az így elértéktelenített területeket bizonyos érdekcsoportok,akik majd óriási támogatást vesznek majd fel az akáctalanításra az uniótól?

 

A szőlő kivágási támogatás is megszűnt érdekes módon,mert valakik megszedték magukat már belőle.

 

Válaszok


Vendég

#2869 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-18 10:16:21

#2865: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Teljesen egyetértek! Itt biztos, hogy valami lobby van a háttérben, akik meg annyira az akácirtás mellett agitálnak, vagy benne vannak Ők is, bvagy csak annyira elhitték az eu propagandát, hogy eszükbe sem jut, hogy éppen ők az elsők akiket megvezettek. Ők meg segítenek önkéntelenül is a többit meggyőzni. Nehéz dolguk lesz, mert már a politikusok tettek róla, hogy eléggé elhiteltelenítsék magukat. Még azt se hiszem el amit kérdeznek.


Vendég

#2870 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-18 10:17:57

#2865: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"A féken tartás eszköze az is hogy nem engedélyezik az akác további telepítését!" - oda nem engedélyeznék, ahol semmi keresnivalója nincs. Nem akarják a gazdasági célú akácültetvényeket kiírtani. Nem erről van szó!