Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#83

2014-02-12 23:18

Nem csoda, hogy ebben az elmebetegek es haszonlesok altal iranyitott vilagban ilyen intezkedesek szuletnek.
Lassan a krumplit is visszatessekelik Amerikaba, mert azt is az 1600-as evekben hoztak be onnan az akaccal. Persze ez nem valoszinu, mert a krumli az hizlal es a kovereknek altalaban tobb orvosi beavatkozasra, gyogyszerezesre van szukseguk. A gyogyszeriparnak tehat imadnia kell a krumplit. A mezet viszont nem, mert az nem hizlal, inkabb gyogyit. Ha Brusszel olyan okos, vigyek a krumplibogarat vissza Amerikaba.
En maradok az akacnal.

Most pedig egy keres: Kedves Mernok Ur!-ne engedje, hogy Ont kulfoldrol cenzurazzak. Ez itten magyar ugy es igazan demokratikus kornyezetben a szolas szabadsagot nem illo belefojtani a magyarokba.

Jani Marko
nyug. [fanyuvo]erdesz.

Válaszok

ifjpalyizoltan

#92 Nincs cenzúra! (Re: )

2014-02-13 07:43:31

#83: -  

 Jó szerencsét!

 

Megnyugtatlak, kedves Kolléga, hogy senki nem cenzúráz külföldről, hiszen ez egyéni kezdeményezés. Egyébként is, a vélemény szabad. Én viszont a kitűzött cél nemességére való tekintettel kénytelen vagyok a nemtelen hangvételű hozzászólásokat törölni, mert azok méltatlanok a kezdeményezés egészéhez.

 

Emberek vagyunk - legyünk egymással és egymáshoz is azok. Az emberségesség, s ezáltal az emberiség fennmaradása is csupán ennyin múlik.

 

Erdészüdvözlettel!

 

a Kezdeményező

egy nyírségi erdőmérnök