Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#800

2014-02-08 11:30

#797: szőke koala

Bocsánat hogy ,idézlek: "szegény törpetulajdonosok"   így vélekednek rólatok:

Már megbocsáss,valószinűsítem,hogy te nem "törpetulajdonos" vagy ha ilyen flegmán fogalmazol. Aki más életébe belepiszkít vagy más kenyerét elvenné,vagy más zsebében kotorászik,ráadásul flegmán és pökhendien viselkedik,az ne nevezze magát sem természetvédőnek,sem szakmailag felkészültnek,ráadásul ne nevezze,minősítse,ne bélyegezze és ne illesse cinikus jelzőkkel a magyar embereket,akik kiállnak az akác mellett.

Elhiheted hogy jóval több ember rendelkezik annyi ismerettel, ha nem többel mint egyes önimádó és igehirdető természetvédő propagandahuszár,hogy meg tudja formálni a véleményét az akácról,továbbá nem mindenki hülye aki nem ért veletek egyet.

Ugyanakkor most Te is kimondod,hogy az őshonos tölgyeknek nincs életre esélyük az akác helyén.    Tehát a kiirtás után  maximum gyepet  tudtok ezeken a helyeken elképzelni.

 

Mondjuk vagy mutassuk?

Válaszok

szőke koala

#829 Re:

2014-02-08 13:46:42

#800: -

Egy kis szövegértelmezés: az idézőjelek (") közötti szöveget idézetnek hívják és nem az írta, aki idézi. A gyengébbek kedvéért az idézet végére még az idézet forrását is ki szokták tenni. Aki ezek után sem ismeri fel az idézetet, azon nem lehet segíteni.