Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#767 Re: meggondolás

2014-02-08 07:56

#750: sp009 - meggondolás

Figyelj ! Akkor ezen az alapon minden,ami nem természetes,irtsuk ki! Továbbá nálatok mit jelent a természetes és mi a nem természetes? Ez már röhejes,nem gondolod?

Továbbá az itt aláíró tízezer ember nevében is kikérem magunknak a birka jelzőt!

Szomorú és egyszerre felháborító már az az elvakult elméleti síkon alapuló dilettáns,átgondolatlan megközelítés amit egy két magát tudósnak és szakembernek nevező képvisel az akác kiirtásával kapcsolatban. Szerintem meg ti nézitek birkának az embereket!

Vegyék már észre,hogy a begyepesedett elméleteken, már már rögeszméken alapuló, tudományosan nem megalapozott egyes törekvéseik semmiképp sem helytállóak,pláne úgy hogy mindezt nagyrészt  más pénzével játszadozva csinálnák  a gyakorlattal és a valósággal teljesen szemben menve sokszor .

Továbbá volt már itt pár kérdés úgy látom arról,hogy pl az akácot milyen fajjal helyettesítenék ami ugyanúgy birja a megváltozott klímát,illetve kinek a zsebéből fedeznék mindezt!? Erre senki sem tud a mélyen tisztelt ellenzők közül érdemben válaszolni,csak az állandó beszűkült őshonosságon alapuló szubjektív elveikkel jönnek úgy hogy közben a jövőbe és a jelenbe nem igazán tekintenek objektíven ,ami az akác  gazdasági és valós természeti tulajdonságait és képességeit,értékét  és az annyira hajtott  őshonos fajok jövőbeni életképességét  illeti.

Válaszok


Vendég

#771 Re: Re: meggondolás

2014-02-08 08:34:29

#767: - Re: meggondolás

Nem kell vele foglalkozni. Ha ez az sp az, aki a kisalföldbe szokott kommentelni, akkor pláne nem kell vele foglalkozni. Rendeztetett a természetvédelemért winchester (számítógépes adathordozó) dobó versenyt. Voltak is vagy tízen az újságírókkal együtt, pedig hirdették előtte is, hogy milyen nagyszerű kezdeményezés. Ilyen se füle, se farka kezdeményezés a király a mert Ő találta ki.

Hajrá akác! Mindenki tájékoztassa az ismerőseit is. De érdemes beszélni is velük, mert sokan el sem olvassák a küldött linket.