Személyi Szabadság Fenntartása!

Quoted post

Válassz egy nicknevet!

#5 Tárgy

2014-01-30 21:56

Elnézést kérek előre mindenkitől de ezt Ti komolyan elhiszitek??? Olvassátok már el rendesen azt a szöveget egy konkrét adat vagy tény sincs benne,tudomására jutott? Honnan,csiripelték a madarak? Jelentették a kémek Brüsszelből? :)
Hosszú távú céljaik között szerepelhet esetleg ez a terv de még nincs itt az ideje,túl nagy lépés lenne még,nem fogadnák el az emberek (még),viszont szépen lassan adagolva bármilyen,akár szörnyű dolgot is képes befogadni az ember,ilyen a természetünk.
A realitás az hogy a következő fok az ellenőrzés alá vonás haladás felé a személyi okmányok RFID chippel ellátása lesz ezt se hirtelen tolják bele az arcunkba,előbb a diákigazolványokat látták el vele,ez már most per pillanat is működő rendszer. Ezeke a chippek nem csak a kártya tulajdonosának adatait fogja majd tartalmazni hozzá lehet rendelni pl. a tömegközlekedés való bérletet,esetleg bankszámla adatokat stb.
A működése egyszerű,a chipet az erre felállított érzékelők tudják érzékelni pár méter távolságból (lásd pl. Corvin negyed metro megálló már tesztelik a beengedő kapukat azok is így fognak majd működni).
Persze érzékelőket nem csak a jogosultság vagy a belépés ellenőrzésére lehet felállítani,igazából bárhova akár rejtetten is elhelyezhető és megfigyelhetők az arra közlekedők,mivel állampolgári kötelessége mindenkinek magával hordani valamilyen személyazonosságot igazoló okmányt.
Ez a következő lépcső.Az emberekbe kerülő chip még kicsit arréb van :)
Ja és akinek ez se szimpatikus az szerezzen be egy olyan kártya tartót ami árnyékolja a chippet és megvan oldva ;)

Válaszok


Vendég

#7 Re: Tárgy

2014-01-31 20:15:53

#5: Válassz egy nicknevet! - Tárgy

Szerintem már nincs oly messzire.Szerinted a szülészeten nem mgoldható a chipbeültetés vagy u.n. védőoltáskor?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vendég

#13 Re: Tárgy

2014-04-09 19:48:20

#5: Válassz egy nicknevet! - Tárgy

Biztos, hogy van igazság abban, amit írsz. Hidd el, mi is azt szeretnénk, ha az az idő sohasem érkezne el, de ha megnézed az USA-t, -  láttam már ilyen témájú, konkrét iskola megnevezésével riportokat - ...  v. akár a börtönökben a rabokat, mivel tartják megfigyelhetőség alatt, meg azokat akik szabadlábon védekezhetnek otthonról, háziőrizetből, láthatod, hogy igenis ellenőrzés alatt vannak az emberek már is. Nézz egy kicsit körül... tele vannak emberek chip-pekkel, már most.

És, igen, tervezté, "adagolták" már régen, hogy be fogják vezetni... úgyhogy jobb időben kinyilvánítani an nép akaratát!!