Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Quoted post

Roles

#291

2011-06-24 16:46

Kedves mindenki, aki ellenzi a katonaságot az egy szerencsétlen hülye, apu anyu kedvence. Abba gondoljatok bele, hogy a mai fiatalok egyenlőek a szarral.  Mert nagy pofája van mindegyiknek és pampog, na meg hogy ő a  mekkora kemény, de ha mellé ütnek vagy vissza ordítanak rá össze szarja magát és rohan a rendőrhöz, hogy bántották.

A honvédség ad egy tartást, egy kis csibészséget, megtanulsz alá rendelt lenni, illetve megtanulsz némi önkontrolt.

A mai fiatalok, szarok, puhányok, céltalanok, gyávák. Erre bárki bármit mond, hogy nem igaz, az hülyeség mert vagy ő is az vagy pedig nem volt katona, ha volt is szopatták mert, egy rinya gép volt. Én 2 évet húztam le katonaként.

Megtanultam a fegyelmet, megtanultam hogyan álj ki magadért, hogy ne szarj be senkitől, és soha ne futamodj meg semmitől.

Továbbá nem voltam sem kommunista sem náci, Ja és minden baka társam nagyon jól érezte magát, nehéz volt de megszotam, és a végén jó volt.

Válaszok


Anonymous

#296 Re:

2011-06-27 23:18:58

#291: Roles -

Csak modort nem tanítottak meg veled. Ha te egy lapát szar vagy, azért ezt a szót nem kell minden mondatban emlegetni. Amugy a helyesírást is elfelejtetted megtanulni. Nem sok ész szorult abba a tűdő fejedbe. Nem voltam katona de vissza tudok vágni ilyen szarjankóknak. Olyan buta vagy, mint a ................ lehet vagy 3 butád, 6 ostobád, ezzel érted el azt, ami miatt fürödsz a posványban. Mindenki hülye, csak a Te fejed van tele - szarral.


Vendég

#666 Re:

2014-10-18 15:01:49

#291: Roles -  

 Megtanultad a fegyelmet mi? Akkor légy boldog vele te hatökör.