Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Quoted post

Benedictus

#3220

2011-06-16 09:31

A kommunista diktatúra után, demokráciát, piacgazdaságot választottunk. A baloldali rezsim alatt ömlött a pénz a KLubrádióhoz, kialakult egy több médiát körülhaknizó csapat ( Bolgár, Orosz -de jó, hogy eltűnt ez a festett hajú hivatásos sértődött-)

Most változott a helyzet! Nincs piac a magyarmocskolásra, rasszistázásra -elég volt.
Nyilván a rádió tulajdonosi köre nehezen tudja elviselni a nyereség csökkenését. El kell viselni: aki rohadt almát árul, nem attól vásárolnak az emberek.

Telesírják szégyentelenül a világot. Ismerős recept, ma Le Monde, holnap Frankfurter, és így tovább.

Azzal érvelnek: viták fóruma a Klub. Nos ez igy működik: drágabolgárúr felhiv egy kormánypárti nyialtkozót, feltesz neki pár kérdést, utána bérbetelefonálok szétmocskolják az illetőt.

Fültanuja voltam : ( mert igazán szórakoztató eza bolgárosdi ) bekapcsoltak a műsorba egy "hívót" aki azzal kezdte : " most nem tudok beszélni, éppen egy üzletben vagyok " tehát ŐT hívták, nem ő telefonált.

Nevetséges már az egész kabaré.

A fidesz helyében létrehoznék egy rádiót 500 Ft/ perc díjért, mindenki véres szájjal mocskolhatná azorbánviktort egész nap. A befolyó összegből pedig a komcsilibsi adósságot enyhítenénk.

Válaszok


Vendég

#3222 Re:

2011-06-16 09:37:22

#3220: Benedictus -

Az ilyennek ellenpontja kell, hogy legyen ez a rádió.

A telefonon történő felhívás, pedig visszahívásokat jelent.l Ha nem értené: olyanok akik betelefonáltak, azokat hívják vissza. Okoska,

Aromo

#3242 Re: Kedves Benedictus,

2011-06-16 10:21:08

#3220: Benedictus -

Sajnos, vagy inkább szerencsére nem tudom, hogy ki vagy de őszintén megvallva a beírásod után nem is érdekel, csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy demokráciáról annak van joga és felhatalmazása beszélni, aki tudja is mi az. Aki arra szavaz, hogy csak olyanok nyilatkozhassanak meg, ami a hitvallása szerint az egyetlen járható út, az nem a demokráciát, hanem a diktatúrát akarja. A diktatúra pedig olyan, ahol két oldalon lehet állni: a diktatúra csatlósai között elvből vagy haszonszerzés miatt, vagy az elhallgattatni szándékozottak és kizsákmányoltak között, szintén elvből, vagy a dikatúra kényszere miatt. Ezen gondolkodj el! Én megértem, hogy ha Te esetleg a lassan kimúló demokráciát megelőzően a sanyargatottak között tengetted életed, akkor most vérszemet kapva a kiszolgáló csatlós nyertesek közé kívánsz tartozni. Igaz, fenn lenni mindíg jobb, mint alul. de ne feledd, ha valaki felül kerekedik valakin vagy valamin, akkor lesznek olyanok is, akik alulra kerülnek, és nem önszántukból. Te is lehetnél ott. A demokrácia nem arról szól, hogy legyenek olyanok, akik saját döntésük alapján eldönthessék, kik tartozhatnak a nyertesek, és kik tartozzanak az elhallgattatottak, elnyomottak közé, ez egyszerűen nem fér bele a fogalom definíciójába. Furcsa mód a demokrácia eredendően arról szól, hogy mindenkinek esélye lehessen nyertessé válni. az orbáni demokráciamodellben ez teljességgel hiányzik. Ergó mondani lehet demokráciának, csak nem az!!!

Örülök, hogy itt vagy és terjeszted lázálmos és üldözési mániával terhelt tanaidat, mert itt megteheted, mert demokratikus gondolkodású emberek körében a tolerqancia alapérték, és elfogadjuk, hogy ilyen vagy. Tanolj meg érvelni, a retorikai képesség és tudás megbecsülésre méltó. Ne csak besulykolt frázisokat puffogtass, az nem szellemi teljesítmény. Más tollával ékeskedni nem szint és meglehetősen gyenge megnyilvánulás. Átlátszó is, és emiatt minden individum számára komolytalan. Egy eredménye van csupán, minden normális, racionális és toleráns olvasódat megerősít abban, hogy jó és igaz ügy érdekében hallatjuk szavunkat, a diktatúra minden megnyilvánulási formája elutasítandó.

Különösen elutasítandó egy Rákosi féle módszerekkel operáló de Horthy féle rendszer utópiájában tobzódó rendszer restaurálása hazánkban.

Magyar vagyok, nem kicsit, hanem nagyon. Múltunkra, történelmünkre eredményeinkre mindíg büszke voltam, és mivel munkám miatt igen sok külföldivel volt szerencsém találkozni és beszélgetni, és mindig büszkén mutattam meg nekik értékeinket. Ma már nehezebben megy, mert más az elkötelezett hazafiság általam (is) vallott és gyermekeimnek is átörökítendő eszménye és értéke, és nagyon más a haza és a hazafiság fogalmának torz kisajátítása.

Neked is szép napot és sok boldogságot kívánok!