Adjátok vissza gyermekeinket!

Quoted post


Vendég

#62 Re: Re: Re: Re:

2014-01-08 07:55

#61: Juhàsz Andràs - Re: Re: Re:

Látod, ha legalább a történetet elolvastad volna, akkor tudnád, hogy a gyerekek elvételét a szülők is helyesnek tartják. Talán az is feltűnne, hogy nem az általad támadott intézmények egyikébe vitték őket, mert a nagyszülők elvállalták a gondoskodást róluk. (49-es komment: Amikor a gyerekeket a nagyszülőkhöz helyezték (2010!), ez a döntés helyesnek mondható volt(!), nem is fellebbeztük meg. Egy teljes élethelyzeti válságban voltunk és mi magunk kértünk segítséget.) Ez a történet arról szól, hogy miért nem hiszik el, hogy a szülők megváltoztak, és miért nem kapják vissza a gyerekeket. Őszintén sajnállak, további becses hozzászólásaidra nem fogok válaszolni.

Válaszok

Juhàsz Andràs

#63 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-08 08:40:44

#62: - Re: Re: Re: Re:

Ne ràgalmazd màr öket, nem hit kérdése ez. Bàr lehet, h. ezeknél az. Fene tudja, miféle trògerek.

Ott van, h. mennyi bizonyìtò tanùjuk van, h. rendezödtek a körülményeik.

A fantàziàlàsodròl meg csak annyit, h. a gyermekvédelem nem csak gyermekeket befogadò intézeteket jelent, és a gyermekek csalàdba valò visszakerülésének elösegìtése lenne a kötelességük.

Ezek a gyerekeket nem engedik még a szülökkel együtt karàcsonyozni sem! Ez aztàn a segìtés!

Iszonyù hibàt követtek el a szülök, amikor jòhiszemüen ezekhez fordultak segìtségért!

A kicsi meg, pszichikailag màr sérült, amit a szülöknek tehetetlenül kell végignézni, mert megakadàlyozzàk öket a segìtségnyùjtàsban. Erre jàtszanak ezek a mocskok! Egy idö utàn a kicsik bizalma meginog, mert csalòdnak azokban akikben rendületlenül bìztak, aztàn majd összeroppannak, és örökre megszakad a bizalmi szàl. A gyerekek pedig elvesztik a legbiztosabb eröt, amin a belsö tartàsuk függött.

Nagyon tudjàk ezek a gazemberek, hogyan kell tönkretenni a gyerekeket. Gusztustalan hànyadékok, a többivel együtt aki a gyerekek kicsinàlàsàban közremüködik v. egyetért ezekkel a gaztettekkel.