Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post


Vendég

#2

2013-12-24 16:10

Kedves Péter!
Kívánok én is Neked és a kedves Családodnak minden jót, boldog új évet! Titokban reménykedem, hogy egyszer eljön az az idő, amikor nyugodtan hazajöhettek és az eredeti hazátokban békében élhetitek az életeteket! Olyan haza lesz ebből, ahol az olyanoknak mint amilyen te is vagy, nem megvetés lesz az osztályrésze, hanem éppen ellenkezőleg: tisztelet, megbecsülés! Jelenleg, sajnos a 30-as évek mentalitása dívik itt és ez marad is addig amíg a nép nagy többsége nem veszi észre, hogy kik az igazi ellenségei és kik is a barátai!

Gyuri

Válaszok


Vendég

#8 Re:

2013-12-24 17:00:07

#2: -

Igen, el kell, hogy jöjjön az idő, de minél előbb jöjjön el! - agymosott gyermekek, ifjak, a jövő nemzedéke szenvedi majd meg ennek az oligarchának, ennek a "Mutyi-diktatúrának" minden bűnét !!!! - a felelősségrevonásnak és elszámoltatásnak nagyon következetesen kell megtörténnie !!! - kirabolt ország lettünk, kirabolt pénztárcákkal, kirabolt lelkekkel.....

 

Bocsánat, de sajnálom mindazokat, akik olyan mély szegénységben élnek itt a kis hazánkban, hogy még e szép Karácsony szent ünnepén is ÉHEZNEK és FÁZNAK, felnőttek és gyermekek egyaránt.