Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Quoted post

zs

#27 sorry

2011-06-07 20:19

Ha nem kap frekvenciát a rádió,az elősegíti a fegyveres felkelés lehetőségét. Egyre nagyobb a valószínűsége,hogy erőszakkal fogják eltávolítani ezt a kormányt.Lesz százezer halottunk.

Válaszok


Vendég

#1159 Re: sorry

2011-06-11 10:23:59


Vendég

#3480 Re: sorry

2011-06-16 22:54:01

#27: zs - sorry 

Halottak azért ne legyenek! Nem szeretném, ha  bármely anyának a hülye kölykét  kellene siratnia. Nem erre születik az ember, mégha patetikusan a társadalmak mindig is az önfeláldozást sulykolták volna. Nem hiszem, hogy Petőfi a cári dzsiddások döfése előtt is az egy gondolat bánt engemet életérzéssel lett volna elfoglalva, akármilyen szentségtörő is az amit írok. Szerintem csak simán halálfélelme volt, és a nemzetnek talán jobb lett volna, ha oly kort él, mint Arany János.

 én is úgy látom, hogy hülye az a hatalom, amely a rendvédelemmel, katonákkal kikezd. Ti ezekre kizárólag az adott hatalomnak van szüksége,  a saját hatalma fenntartására, nem nekem, meg a falun kerítést támasztó munkanélküli embereknek. Minket úgysem véd meg sem háborúben, sem szorultságban, legfeljebb odatol bennünket elővédnek a húsdarálóba - hiszen az összes eddigi nagy történelmi esemény ezt mutatja . Aztán mehet az utókor koszorúzni, na ez a gyalázat!