Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

kérdező

#91

2013-12-08 10:06

Ja, és azt is elmondhatnád, hogy mely fizikai törvény illetve jelenség tiltja, hogy a kondenzcsíkok felhőkként órákig megmaradjanak?
Illetve azt, hogy miből következtetsz arra, hogy az órákig megmaradó csíkok csak és kizárólag mérgeket, aluminiumot, báriumot stb tartalmazhat?
Meg azt, hogyan repkedhetnek azonosító nélküli repülők a légtérben?

Pár hete csak azért ráküldték a Gripeneket a Qatar Airways gépre, mert a pilóta elfelejtett bejelentkezni a magyar irányításnál.

Válaszok

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#95 Re:

2013-12-08 11:04:53

#91: kérdező -

De sok kérdésed van apám!... :D (Helyette már rég tanulmányozhattad volna a Közlemények fül első bejegyzésének (Tájékoztató információk a chemtrail jelenségről) és a #77-es hozzászólásom információit!... Sok időt és energiát megspórolnám nekem és magadnak is! ;) )

De nézd jó szívemet, válaszolok ezekre is! ;) 

Ja, és azt is elmondhatnád, hogy mely fizikai törvény illetve jelenség tiltja, hogy a kondenzcsíkok felhőkként órákig megmaradjanak? - A kondenzcsík keletkezésének és megmaradásának vannak bizonyos szabályai. Hosszabb ideig is megmaradhat egy kondenzcsík, de egy meghatározott ideig és hosszúságon. Ezt a #77-es hozzászólásom első pontjában lévő linken keresztül elolvashatod. A chemtrail a kondenzcsík megmaradási idejének maximumánál is hosszabb ideig marad meg az égen, ez a kutatók szerint azért lehetséges, mert olyan anyagot is hozzáadnak a keverékhez, ami ezt biztosítja, a hossza pedig akár 20-60 kilométernyi is lehet, ami nem a kondenzcsík általános jellemzője...
A legutóbbi információk alapján chemtrail permetezés történhet már a repülőgépek hajtóművén keresztül, illetve a hajtómű kiömlőnyílására rögzített kiömlőnyílásokon keresztül is, hogy a permetezést elrejtsék a kondenzcsíkban, illetve annak legyen azonosítható.

Illetve azt, hogy miből következtetsz arra, hogy az órákig megmaradó csíkok csak és kizárólag mérgeket, aluminiumot, báriumot stb tartalmazhat?
Meg azt, hogyan repkedhetnek azonosító nélküli repülők a légtérben? - Nem tudom, hol állítottam, hogy "az órákig megmaradó csíkok csak és kizárólag mérgeket, aluminiumot, báriumot stb tartalmazhat", ezt bemásolhatnád nekem!...
A másik kérdésre egyszerű a válasz: Azonosító nélküli repülőgépek vagy kormányzatok közötti megegyezés alapján vagy kormányzatok tudta nélkül repülhetnek. Mind a kettőből következik valami...