Származás nélküli lovakkal is lehessen lovagoltatni

Quoted post


Vendég

#98

2013-11-17 09:03

Nekem is volt egy nagyon jó származású lovam . El kellet adnom mert a gyereket nem fogadta el , akármit csináltunk vele . Gondolt egyet , bakkolt egyet és már lökte is a gyermekeket le magáról . Hiába volt oktató aki vigyázott a gyerekekre . Az oktató minden nap oktatás előtt mindig átlovagolta és bemelegítette a lovat . Aztán úgy hozta a sors kicseréltem egy névtelen semmi származású lóra jelszóval és csodaszépen dolgozott . Meg hálálta a gondoskodást . Sajnos ki öregedett , ezért keresnék másikat a gyerekeknek . email cím : abai.isti@citromail.hu Megint valakinek vagy valakiknek üzleti fogás van benne .

Válaszok


Vendég

#104 Re:

2013-11-19 07:56:53

#98: -

Nekem van egy tenyészkancám, sportló... egy idegbeteg hp, mindamellett kb 4 chip van a lábán, és gégeszükületes, de papiros tenyészkanca, nyereghelyen sütött.....

vettem pár éve egy trampli ponit, poni lábakon muraközi testtel, mindezt tehéntarkában, süttetlenül, vagyis volt hozzá egy hamis holland utlevél , ami egy kancáról szolt, még jo h amit vettem herélt... 50.000ért csináltattam neki papirt, chip stb, de amugy egy vérponi volt igy áron alul megvehettem. ennek lassan 2 éve, ma 5éves gyerekek voltizsálnak rajta. :) uh erröl ennyit!