Mentsük meg Gomezt - Save Gomez

Quoted post


Vendég

#21 Re: Re:

2013-11-10 09:36

#19: - Re:

Kedves Krisztina!

Meglepődtem volna, ha nem válaszolsz  ezzel is minősítve magadat, hogy CSAK TE tudsz minden ügyben hatékonyan és érdemben intézkedni.

Csak sajnos a próbálkozásaid egyre másra futnak zátonyra ezt már lassan észrevehetnéd. A névtelenség csak azért van, mert nem fogok vitázni egy számomra megbukott emberrel.

Gomezért szurkolok, bízom benne, hogy a családnál marad, neked pedig javasolnék valamit: Hagyj fel a stílusoddal és lehet előrébb jutsz, vagy menj el politikusnak.

Válaszok


Vendég

#31 Re: Re: Re:

2013-11-10 16:18:33

#21: - Re: Re:

Kedves ismeretlenül irogató ellenforradalmár! Neked nyilván az lenne a megnyugtató ha belebuknánk a mentésbe, de úgy látom, hogy nem fogsz tudni kárörvendeni senkin, különösen meg nem Bordás Krisztán. Mi, akik a mentés tagjai vagyunk egyemberként ott állunk mellette, jóban és rosszban és mindent megteszünk, hogy Gomez ügye sikerrel járjon. Számomra elszomorító dolog, hogy vannak emberek, akiknek az okozna kárörömet és még ki tudja mit, ha Gomi ügy elbukna. Remélem onnan fentről szátszorosan is vissza kapod a jóindulatot, amit mások irányába tanúsítasz!