Mentsük meg Gomezt - Save Gomez

Quoted post


Vendég

#10

2013-11-09 21:55

Nem hiszem el! Elkeseredett emberek keményen dolgoznak , hogy ezt a szerencsétlen toll nélküli , röpülni nem tudó Jákó papagájt ne vegyék el a hatóságok az örökbefogadójától , csak azért mert egyszer egy kereskedő évekkel ezelőtt eladta feketén (bejelentés nélkül) egy jóhiszemű embernek. Az a madár amelyik nincs meggyűrűzve az állam tulajdona törvény szerint. Ezért elkobozásra ítéltetett. Ezt szeretnék megakadályozni, hogy ez a kismadár ne legyen egy állatkertben a többi madár áldozata, mert ez a kismadár nem tud védekezni sem a társaival szemben! Mi ebben a kamu könyörgöm????

Válaszok

Congó

#58 Re:

2013-12-03 13:01:20

#10: -

Szeretném meg kérdezni mikor kezdődött a hercehúrca mert nagy valószínű a tolla nem fog vissza nőni,vagy ha igen sok gyógyszer,lelki terápia mert az egyik leg depressziós hajlamú élőlényről van szó,és nem igen bírná ki ilyen állapotban az állatkertet értek hozzá nekem is van,egy biztos otthon szerető gazdi van hosszú,hosszú idővel helyre lehet még hozni,és ezért fontos a legjobb helyen legyen.

nem tudom,hogy mondhat valaki ilyet kamu a képet látva ez minden csak nem kamu,ez a szomorú valóság amért valaki felelős,hogy ilyen állapotban lett.