Támogatjuk a Pedagógusok Bojkottját!

Quoted post

Sólyom

#14 Re: Demagóg és populista hozzá állás a tiétek

2013-11-03 07:35

#10: Lovászi Fruzsina - Demagóg és populista hozzá állás a tiétek

Kedves Fruzsina! A tanuló ifjúság nagy része olyan iskolában tanul ahol nemhogy plaza de még egy árva sportcetrum sincs az iskola "tizen-húsz" kilométeres közelében. Ők és a tanáraik vajon mit csináljanak, vagy abban a faluban ahol a szülők többsége a közmunkából próbálja fenntartani a családját (47000 ft. - bólmeg lehet élni állítólag) ott ugyan miből "dobják össze a pénzt" . Kihagyta a számításból azt a tényt, hogy az országunk lakosságának nagyobbik fele kistelepüléseken él és próbál boldogulni. Javaslom mozduljon ki a nagyvárosból és nézzen szét a Nyírségben vagy Somogyban, ha letér az egyszámjeggyel jelzett utakról  meg fog lepődni, hogy a 21. sz.-ban hogy is élnek emberek.

Válaszok

Magyar vagyok és nem fidesznyik

#15 Re: Re: Demagóg és populista hozzá állás a tiétek

2013-11-03 18:29:38

#14: Sólyom - Re: Demagóg és populista hozzá állás a tiétek

1. egy fidesznyik csak hírtv-t néz, meg magyar nemzetárulót olvas. Abban ez van, ezt érti, ennyi a tudása.

Amúgy nem csak az elszegényedett kicsi falvakban nem tud az iskolaigazgató mit kezdeni a gyerekekkel. Nem vehet fel új embert, mert azt nem szabad. Az óraadó tanárok akik a közeli nagyvárosból járnak körbe a kistelepüléseken, ugye értelemszerűen nincsenek ott délután. Van egy normál méretű faluban 150 gyerek, és 6 tanár, aki ott dolgozik fixen. A felsősökre így marad egy tanár. Lecke biztos meg lesz írva, és tanulnak a gyerekek, ha ott b..szák az idejüket. Majd este 10-ig írják otthon a leckét. Klassz :( Köszönjük kedves fideszes tetvek, hogy beleszóltatok az életünkbe.

És mégegy, az ALKOTMÁNYBAN is rögzítve vagyon, hogy a gyermeknek joga van gyermeknek lenni. Nem napi 12 órát tanulással tölteni. A családot is szétcseszi ez a baromság, mert beszélgetni a gyerekkel, játszani nem lehet esténként.

Majd áprilisban teszek róla én is, hogy ne kerüljenek ezek a s@ggfejek többé hatalomra.