Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!

Quoted post

Asztás

#1326

2013-10-17 08:23

Azért ne essünk már túlzásokba!!! Annak idején én is voltam asztmás beteg (sőt mai napig az vagyok)és az én szüleim nem kaptak efféle támogatásokat, még is meg tudták venni a gyógyszereket amire szükségem volt!!! Igaz a kiemelt családi pótlék nekik is jól jött volna hiszen nekik is volt lakáskölcsönük ami megnehezítette a napi megélhetést. Ezért ezzel egyetértek, meg esetenként a gyes megtartásával!!! De azért kedves szülők ne felejtsétek el hogy nem csak a gyógyszerekkel lehet kordában tartani egy asztmás gyereket!!! Vannak kevésbé költséges dolgok amik megelőzhetik a betegséget! Sajnos személyes tapasztalatom hogy egyes szülők arra lusták hogy a gyereket elvigyék a "jó levegőre" ami kifejezetten jó egy asztmásnak!!! Keressétek a "szubalpin" klímájú hegyeket Magyarországon!!! Ez sokak számára elérhető!!! De ami még nagyon jó a sós tengeri levegő!!!

Válaszok

Olddoki

#1333 Re: Asztás

2013-10-18 09:44:26

#1326: Asztás -

Ki nem állhatom, a "nekünk sw adtak anno", hát most, másoknak sem adjanak. Természetesen az asztma egy nagyon komplex betegség lévén, sokféleképpen lehet segíteni a gyermek egyensúlyban tartását. De vannak igen nehéz időszakok, amikor csak amodern gyógyszerek segítenek. Az alpini hegyekbe el is kell menni. nem mindenki lakik a tövében. Az utazás pénzbekerül, és pont azt a pénzt veszi el ez a senkiházi kormány, amelyik ezt a célt is szolgálná. A sós kúrázás pedig legjobb Izraelben. oda kik mehetnek? úgy hogy Asztás kommentelő, inkább segítsen. ha erre nincs hajlandósága hallgasson. igaz, egyelőre a szó még szabad.

reális

#1337 Re:

2013-10-19 17:20:16

#1326: Asztás -

Igen, nagyon jó ötletek, de akinek nincs pénze a gyógyszerekre, annak lesz vajon a tengerre, esetleg a hegyekre????

És régen más volt a rendszer!!!

Ha akartál tenni valamit, tudtál, és tudtad azt is, hogy mi lesz holnap,azután, és még jövőre is gondolhattál. De ma, amikor mindenki úgy megy be dolgozni, hogy ma én leszek hazaküldve?.....

Szóval ne adjanak mindent, de lagalább a gyógyszerekre vonatkozó támogatásokat nem kéne megvonni, és az utazási kedvezményt.Pont a hegyek miatt, és elsősorban azért, hogy esetleges kezelésekre hordás miatt ne kelljen fizetni csóró szülőnek csak az utazásra ezren felül.. :-((

 

Szóval egyet értek a lényeggel, de azért ezeket a fentieket nem árt kissé átgondolni!

 

Szép hétvégét!

szegényke

#1343

2013-10-24 20:48:37

#1326: Asztás -

Ha tudnád hogy miről szól ez akkor nem pofáznál bele te fidesz nyalóka!

Emberek haltak meg akik rokkantak voltak csak azért hogy elvették azt a keveset is tőlük amiből vegetáltak kioltották a saját életüket a reményvesztettségük miatt!Nincs szociális háló ebben a rohadt országban csak azok élhetnek akik dúskálnak a rohadt pénzükbe???Remélem megtapasztalod azt hogy mit érez egy asztmás beteg gyerek mikor nem kap levegőt!!!!!!!!!!Oszt azután pofázzál ha már mindent tudsz!

szerinted akik szegények azok eltudnak menni a szubalpin magyar helyekre te semmire kellő ember?Azért sírnak joggal mert nem fognak tudni utazgatni ingyen, meg 2100 ft egy doboz gyógyszerés még nem sorolnám a sok kiadást!Te nem tudhatod hipohonderkém amiről pofázol mert tuti dúskálsz a  pénzedbe! Külonben nem is tom minek írok neked mert arra se vagy méltó hogy elolvassam a gyökér szemléletedet!!ennyit neked!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-10-26 20:09:17


Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2014-02-03 20:54:47