Védjük meg a Normafát! Normafa - Természetesen!

Quoted post

Dipsz

#166

2013-10-09 15:54

sajnos teljesen lepusztult a kornyek, ott van egy bezart hotel a varos legjobb reszen.. valamit tenni kell, peldaul az elhagyatott epuletek tulajdonosait hasznositasra vagy eladasra birni rendelettel.
Az autokat teljesen ki kene tiltani (kiveve aki ott lakik) ----a fogaskereku + uttorovasut utvonalon lehetne megkozeliteni mint egy igazi sipalyat, nem a palya folott parkolnak az autok egyetlen egy siparadicsomban sem. Sajnos amikor volt silift a Normafan akkor is oriasi sorok alltak,egyszerubb volt felsetalni.. Akkora kapacitast ugysem tudnak epitani amivel folyamatosan lehetne sielni, foleg ugy, hogy az alpolg azt nyilatkozta, hogy megvizsgaljak hogy ingyenesen hogyan mukodtetheto a rendszer.

Válaszok

Ki hiszi még azt, hogy ezek értünk dolgoznak?! Az még hisz a mesékben.

#167 Ébresztő!

2013-10-09 17:02:39

#166: Dipsz -

Végre kibújik a szög a zsákból. Megvizsgálják, hogyan működhet ingyen?! Miért eredetileg nem úgy akarták megépíteni? Eleve a síelés nem egy olcsó mulatság. Mert csak úgy lehetne ténylegesen ingyenes, ha a lécek stb. bérlése is ingyenes lenne. Ez pedig kivitelezhetetlen. Ha pedig eleve fizetősre tervezték, akkor hazugság volt az is, hogy széles néprétegek kedvéért dolgozták ki ezt a tervet? Ebből is látszódik, hogy hazudnak. Reggel, délben és este. Volt miniszter úr #57 is veri itt a nyálát, hogy „küzdőszellem, közösségi összetartozás, egymás iránti felelősségtudat”. Nagy szavak. Ezek nem úgy fekszenek és kelnek, hogy mi egyáltalán az eszükbe jutunk.

 

h

#170 Re:

2013-10-09 18:48:09

#166: Dipsz -

Ingyenesen a Széles-féle energiacellával működtethető. Lehet vele kampányolni hátha ezt is beveszi a jónép.